GeFore 710M sistemde Roblox FPS'i nasıl artırılır?

İşletim sistemi
Windows 10
tamam bunlarda sorun yok ama win7 cok eski sistem internette gezerken bile sıkıntı çıkar o yüzden dedim

windows 11 geçme o pc çok donar win8.1'e geri dönsen daha iyi

tamam bunlarda sorun yok ama win7 cok eski sistem internette gezerken bile sıkıntı çıkar o yüzden dedim
hocam oyun için tek birde işim olursa okul veya yazıcıdan çıktı alma olayı var

hocam win 8.1 pro berbat 7 ye gecerım daha ıyı bırde sey 8.1 dede guvenlık yoktu 7 de de yok 7 daha mantıklı

ve hocam geri win 10 a deönebilirmiyim ssd taktırırsam veya normalde

hocam oyun için tek birde işim olursa okul veya yazıcıdan çıktı alma olayı var

hocam win 8.1 pro berbat 7 ye gecerım daha ıyı bırde sey 8.1 dede guvenlık yoktu 7 de de yok 7 daha mantıklı
verdiğin linkteki win7'ler orjinal olanlar benim dediğim bazı özellikleri kısıtlanmış win7 editli sürümler mesela 'win7 ultimate performans iso'gibi olanları indirmeni tavsiye ederim ama güvenlik endişen varsa yükleme bu tarz editli win7'leri(hatta editli hiçbirşeyi indirme güvenlik kaygıların varsa)

usb'ye win10 yazdırırsan dönersin neden dönmeyesin.

hocam şimdi keşfettim bazı uygulamalar kapatılmış steam vb bu win 8.1 dede böyledir ama oyun oynatmıyor bu win10 bir roblox bile olsa yeter ama oda kasıyor çözüm yok gibi

hocam şimdi keşfettim bazı uygulamalar kapatılmış steam vb bu win 8.1 dede böyledir ama oyun oynatmıyor bu win10 bir roblox bile olsa yeter ama oda kasıyor çözüm yok gibi
ssd alıp win10 kurun robloxunuzuda kurun deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…