Çözüldü Gefore Experience açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dayımain

Hectopat
Daha fazla  
geforce.jpg

Metinde yazdığı gibi bilgisayarı aç kapat yapama rağmen düzelmedi. Bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Çözüm
Eki Görüntüle 2306407

Metinde yazdığı gibi bilgisayarı aç kapat yapama rağmen düzelmedi. Bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Son zamanlarda bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var ve net bir çözümü yok. Geçenlerde arkadaşımada olmuştu. Ne olduysa denedik olmadı çözemedik. Son çareyi NVIDIA App kurmak ile çözdük. Buyurun siz de indirin deneyin. Eğer NVIDIA App nedir derseniz NVIDIA tarafından sunulan ve yakın zamanda çıkacak olan yeni GeForce Experience versiyonudur. Biraz farklıdır yeni bir tasarıma ve araçlara sahiptir.

Merhaba hocam, konu hakkında bilgim yok fakat bu konudakileri denemenizi tavsiye ederim. Sonuç almışlar. Ayrıca sizden ricam konu açmadan önce en azından bu forumu bi'taramanız, daha hızlı sonuç alırsınız sıfırdan konu açmaktan. İyi sosyaller.

Eki Görüntüle 2306407

Metinde yazdığı gibi bilgisayarı aç kapat yapama rağmen düzelmedi. Bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Son zamanlarda bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var ve net bir çözümü yok. Geçenlerde arkadaşımada olmuştu. Ne olduysa denedik olmadı çözemedik. Son çareyi NVIDIA App kurmak ile çözdük. Buyurun siz de indirin deneyin. Eğer NVIDIA App nedir derseniz NVIDIA tarafından sunulan ve yakın zamanda çıkacak olan yeni GeForce Experience versiyonudur. Biraz farklıdır yeni bir tasarıma ve araçlara sahiptir.

Çözüm

Hocam yardımınız için teşekkür ederim NVIDIA App yi kurdum şu anda sürücüleri de güncelledim fakat bir sorum daha olacaktı gefore Experience kullanırken Alt+F10 yaptığım zaman son 2 dakikanın ekran kaydını alıyordu bu ayarı NVIDIA App de nasıl açabilirim acaba?

Hocam yardımınız için teşekkür ederim NVIDIA App yi kurdum şu anda sürücüleri de güncelledim fakat bir sorum daha olacaktı gefore Experience kullanırken alt+F10 yaptığım zaman son 2 dakikanın ekran kaydını alıyordu bu ayarı NVIDIA App de nasıl açabilirim acaba?

GeForce Experience ile birebir aynı olması gerekiyor ayarların ALT-Z yaptığınız zaman çıkan ayar paneline bakabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı