Geğirmek abdesti bozar mı?

Neyse bir şey daha soracağım yani örnek misali. 12 gün falan mastürbasyon çektim diyelim ve sadece son gün gusül aldım 11gün daha almam gerekir mi?(örnek misali gerçekten yapmadım)

12 gün aralıksız dayanmaz usta. Ama sonuç olarak 11 gün için bekletme gereği duyulacağını sanmam.

Bozulsaydı bu videodaki dayının 10 saniyede bir abdest alması gerekirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse bir şey daha soracağım yani örnek misali. 12 gün falan mastürbasyon çektim diyelim ve sadece son gün gusül aldım 11gün daha almam gerekir mi?(örnek misali gerçekten yapmadım)
Mastürbasyon çekilmez, yapılır. Sorunuzun cevabı gerekmez olur. Bu oruç tutup bozmak ve kefaretini ödemek gibi değil, daha çok kıyafeti kirletip 12 gün sonra yıkadığınızda temizlenmesi gibi. Mastürbasyon yaptığınızda cünup olursunuz ve gusül alınca cünup olmaktan çıkarsınız.

Boşaldı diyelim o zaman ne olur?

Olay ne kadar duş aldığın değil, ne kadar süre cünüp gezdiğin. Tabii düzenli duş alıyor olman ve vücudunu temiz tutman önemli. Yani 1 gün duş alıp 1 hafta sadece o duşla kalma çünkü temiz olmak müslümanların görevlerinden birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…