GeIL Evo Forza DDR4 8 GB 3000MHz RAM için uygun RAM tavsiyesi

Selam, aynı RAM'i kullanıyordum. GeIL EVO Spear 8 GB 3000MHz aldım. Ve şu an Dual olarak çalışıyorlar. GeIL EVO Spear modelini alabilirsin.
dostum kusursuz çalışıyor mu ben de aynısını yapmaya çalışıyorumda (konuyu hortlartmış oldum kb ama aynı konuyu bir daha açmaktan iyidir )

Vallahi uyumsuzluk sorunu en aza giriyor diyorlar ama muhtemelen sıkıntı çıkmaz. RAM eline ulaşınca konuya yaz başka arkadaşları da aydınlatmış olursun .

Vallahi uyumsuzluk sorunu en aza giriyor diyorlar ama muhtemelen sıkıntı çıkmaz. RAM eline ulaşınca konuya yaz başka arkadaşları da aydınlatmış olursun .
yani mantıklı düşününce benim dediğim gibi olur sonuçta markaların bi önemi yokki amaç mhz ve cl yi aynı yapmak ben de forumlarda araştırmıştım ordan duyduğum bilgiler gelince yazarım unutmazsam
güncelleme: bugün ram elime ulaştı marka felan farklı mhz cl aynı ve ramler uyumlu çıktı memtes86 adlı testte yaklaşık 4 saat boyunca test yapıldı ve ramler uyumlu hata çıkmadı tavsiyemdir benimkini alın 40 tl daha ucuz 40 tl 40 tldir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…