xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Herkese selam. Şimdiki PC'de GeIL EVO Forza DDR4 8 GB 3000MHz PC RAM kullanıyorum ve 8 GB bir RAM almak istiyorum. Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz bu RAM'i almayı düşünüyorum. Uyum sıkıntısı çıkar mı?
Herkese selam. Şimdiki PC'de GeIL EVO Forza DDR4 8 GB 3000MHz PC RAM kullanıyorum ve 8 GB bir RAM almak istiyorum. Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz bu RAM'i almayı düşünüyorum. Uyum sıkıntısı çıkar mı?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Çıkabilir garantisini veremeyiz. Aynı RAM'dan almaya çalışın.
xyyilmaz Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 63 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çıkabilir garantisini veremeyiz. Aynı RAM'dan almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hiçbir yerde satılmıyor aynı ram.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çıkabilir garantisini veremeyiz. Aynı RAM'dan almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef hiçbir yerde satılmıyor aynı ram.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 xyyilmaz dedi: Hocam maalesef hiçbir yerde satılmıyor aynı ram. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraşabilirseniz elinizdekini satın kit RAM alın. Yoksa büyük sıkıntı.
xyyilmaz dedi: Hocam maalesef hiçbir yerde satılmıyor aynı ram. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraşabilirseniz elinizdekini satın kit RAM alın. Yoksa büyük sıkıntı.