GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16ASC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
O monitör bence alınmaz. Ergonomi olarak daha iyi olabilir ama diğer özellikleri/teknik açıdan daha kötü ilk attığımız monitörden ama tabii arkadaşa istediğini alabilir.
Freesync sürümü (C24G2 Premium kullanıyorken XG2405'de bu sürüm yok),
Renk gamutunu ne kadar kapsadığı (sRGB kapsamı daha iyi %104 vs %120),
Kavisli olması önemli değil ama bazı kişiler böyle olmasını istiyor (arkadaşın nasıl istediğin bilmiyorum ama),
AOC 8 bit renk derinliği sunarken XG2405 8 (6 bit + A-FRC) bit sunuyor.
Ergonomiye önem veriliyorsa XG2405 alınabilir ama onun dışında almak için çok iyi bir sebep göremiyorum. Hatta AOC veya bu MSI monitörü arasında tercih edilmesi daha iyi olur bence:
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G241 ITOPYA'da.
www.itopya.com
IPS ve değerleri gayet iyi. Birkaç eksiği var AOC'a karşı ama IPS olmasıyla birçok durumda daha iyi olacaktır. Tabii doğru düzgün karşılaştırma yapacak kadar araştırmadım ama güzel bir monitör.