bebekproYT Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar kronik sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi özelleştirip alacağım ama SSD kronik Sorunluymuş. Kronikten bir şey olur mu PC başında günde 1-2 saat vakit geçireceğim? Bu arada Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi alacağım ama sistemin içindeki SSD kronik sorunlu
Arkadaşlar kronik sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi özelleştirip alacağım ama SSD kronik Sorunluymuş. Kronikten bir şey olur mu PC başında günde 1-2 saat vakit geçireceğim? Bu arada Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi alacağım ama sistemin içindeki SSD kronik sorunlu
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 17 Eylül 2020 #2 SSD kullanım sırasında sıkıntı çıkarabilir, çıkarmayabilir de. Biraz şans işi. Sistemin SSD'sini başka bir modelle değiştirebilirsiniz.
SSD kullanım sırasında sıkıntı çıkarabilir, çıkarmayabilir de. Biraz şans işi. Sistemin SSD'sini başka bir modelle değiştirebilirsiniz.
Memolii7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar kronik sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi özelleştirip alacağım ama SSD kronik sorunluymuş. Kronikten bir şey olur mu PC başında günde 1-2 saat vakit geçireceğim? Bu arada Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi alacağım ama sistemin içindeki SSD kronik sorunlu Genişletmek için tıkla... Bende de o SSD var bazen sıkıntı çıkarıyor o ama genelde sorunsuz çalışıyor çıkardığı problemlerde Windows'un 20 30 sn olduğundan geç açılması vb.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar kronik sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi özelleştirip alacağım ama SSD kronik sorunluymuş. Kronikten bir şey olur mu PC başında günde 1-2 saat vakit geçireceğim? Bu arada Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu sistemi alacağım ama sistemin içindeki SSD kronik sorunlu Genişletmek için tıkla... Bende de o SSD var bazen sıkıntı çıkarıyor o ama genelde sorunsuz çalışıyor çıkardığı problemlerde Windows'un 20 30 sn olduğundan geç açılması vb.
bebekproYT Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #4 Memolii7 dedi: Bende de o SSD var bazen sıkıntı çıkarıyor o ama genelde sorunsuz çalışıyor çıkardığı problemlerde Windows'un 20 30 sn olduğundan geç açılması vb. Genişletmek için tıkla... Pardon banım vardı cevap veremedim sağ ol. O zaman fazla sıkıntı yokmuş.
Memolii7 dedi: Bende de o SSD var bazen sıkıntı çıkarıyor o ama genelde sorunsuz çalışıyor çıkardığı problemlerde Windows'un 20 30 sn olduğundan geç açılması vb. Genişletmek için tıkla... Pardon banım vardı cevap veremedim sağ ol. O zaman fazla sıkıntı yokmuş.