Dün Gelbura.com üzerinden alışveriş yaptım. Kargoyu MNG ile şubeden teslim yapıp bekledim. Şirketten telefon geldi. Zaten deponun olduğu şehirdesiniz, UPS ile adresinize gönderelim bugün veya yarın gelir dediler. Tamam dedim. Sonra tekrar bir telefon, UPS yarın çalışmıyormuş, Aras'la yollayalım dediler. Ben de tekrar şubeye gönderin alayım dedim.
Siteden baktığımda hala hazırlanıyor, bana dönüş yapılan telefonu aradım. Bekleyin arayıp dönüş yapacağım dedi. Tekrar aradı ve ürünün kargoya verildiğini söyledi. Yarın şubede olur dedi. Ben de bugün kargoyu aradım, adıma gelen giden yok. Tekrar adama dönüş yaptım, kargo takip numarasını atar mısınız diye, kargoyla görüşüp dönüş yapacağım dedi. Döndü tekrar, adama ulaşamadım ama kargonuz bugün gelir dedi. Takip no vermedi de
Ben de dedim ki hani adıma kargo ve yönlendirme yok, merak ettim. Biz öyle bir şirket değiliz merak etmeyin, ürününüz elinize gelir şüpheniz olmasın dedi. Palavra gibime geldi biraz
Kargoya Bilişimportu sorun gibisinden bir şeyler söyledi, sanırım geçiştirmeye çalıştı. Hadi bakalım ne olacak.
@Tolga Samet galiba THH’nin yolunu tutacağım