Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #11 SE-214 XT almıştım kendilerinden. Gayet güvenilir bir firma, sorun yaşamadım.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 6 31 Ağustos 2022 #12 messinicocugu dedi: 1 Eylül de kargoya verilecektir diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Emma Stone dedi: SE-214 XT almıştım kendilerinden. Gayet güvenilir bir firma, sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Bursa'da otuyorum kaç güne gelmişti.
messinicocugu dedi: 1 Eylül de kargoya verilecektir diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Emma Stone dedi: SE-214 XT almıştım kendilerinden. Gayet güvenilir bir firma, sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Bursa'da otuyorum kaç güne gelmişti.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #13 TheDarkS16 dedi: Hocam bende Bursa'da otuyorum kaç güne gelmişti. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdiğim günün ertesi günü kargoya verildi, sonrasındaki günde ürün elimdeydi. Yani 2 günde elime ulaştı.
TheDarkS16 dedi: Hocam bende Bursa'da otuyorum kaç güne gelmişti. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdiğim günün ertesi günü kargoya verildi, sonrasındaki günde ürün elimdeydi. Yani 2 günde elime ulaştı.