Berkay Kiraz
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, gelbura üzerinden i5 11400f işlemcim için ID-COOLING SE-214-XT alacağım fakat sitenin güvenilir olup olmadığını size sormak istedim. Bilgisi olan cevaplarsa çok teşekkür ederim.
Güvenilir.Merhaba arkadaşlar, gelbura üzerinden i5 11400f işlemcim için ID-COOLING SE-214-XT alacağım fakat sitenin güvenilir olup olmadığını size sormak istedim. Bilgisi olan cevaplarsa çok teşekkür ederim.
Kaç derece fark yaşadınız hocam? Ona göre alacağım. İşe yarıyor mu?Aynı ürünü oradan aldım, sıkıntı yaşamazsın.
Merhaba arkadaşlar, gelbura üzerinden i5 11400F işlemcim için ID-Cooling SE-214-XT alacağım fakat sitenin güvenilir olup olmadığını size sormak istedim. Bilgisi olan cevaplarsa çok teşekkür ederim.
Mağazası nerede?Güvenilir bende oranın mağzasına gidip aynı ürünü teslim almıştım bir sorun çıkmadı.
İnkılap, Küçüksu Cd. No:113, 34768 Ümraniye/İstanbulMağazası nerede?
Fazlasıyla yarıyor hocam kesinlikle alın.Kaç derece fark yaşadınız hocam? Ona göre alacağım. İşe yarıyor mu?
Kaç derece fark yaşadınız hocam? Ona göre alacağım. İşe yarıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.