Gelbura.com güvenilir mi?

@ahmetfx hocam siz buralara uğrar mıydınız ya

Uygulamadan kaldırmak lazım aslında bu mağazaları.

Ben eski üyeyim bayağı aslında. Uygulamada yok zaten. Bence e-ticaretten uzaklaştırılmaları daha mantıklı.

@ahmetfx Ahmet Bey daha önce farklı platformlarda olumsuz eleştirilerinize rastladık, yaşadığınız bir mağduriyet bulamadık, sadece bir siparişiniz iptal edilmiş bununla ilgili size bilgi verilmiş. Bildiğiniz gibi yazılımlarla yönettiğimiz bir iş de zaman zaman hatalar olabiliyor bunları anlayışla karşılamanızı rica ederiz. Sizden tekrar özür dileriz. Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu varsa lütfen belirtin.

Şikayetvar sitesi düzgün işlemiyor Vatan'ın bile memnuniyet %14 değerinde. GelBura sitesi güvenli bir sitedir ama paketleme konusunda sıkıntı var. Birkaç sivri zeka da outlet ürünü ucuz diye alıp site beni dolandırdı diye yayıyor. Outlet ne demek derseniz kullanılmış, eski ürün, iade edilmiş ürün gibi.

Selamlar Paketlemeyle ilgili nasıl bir sorun yaşadınız hangi ürün grubunda. Paketleme yapan personelimiz bu konuda çok tecrübeli ve özellikle paketlerimiz beğeniliyor eğer sorunu tesbit edebilirsek personelimize dikkat etmesi ve o şekilde yapmaması konusunda bilgi verebilirim.

Arkadaşlar Gelbura.com firması yani Macrosis Bilişim Teknolojileri İç ve Dış Ticaret A.Ş. hak hukuk tanımıyor.
Kafalarına göre sipariş iptali yapıyorlar. Zaten üslupları çok kötü. Parayı aldık bizden çıktı zihniyetiyle ticaret yapmaktalar.
Kendilerini kanundan üstün görüyorlar. THH (Tüketici Hakem Heyeti) kararına uymuyorlar.
THH Kararını atınca git dava aç öyle al diyorlar.
Yıpratma amaçlı karşı dava açıyorlar.
Eklere mail kopyasını ve müşteriyi mahkemelerde aylarca süründürdükleri UYAP davalarını koyuyorum.
Avukat vs. hukuk işlerinden anlayan yakınınız yoksa eğer bayağı bir uğraştırır sizi bu firma.
Bilginiz olsun.
Siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek için başıma gelen olayı sizinle paylaştım.

Bu da bana açtıkları karşı davanın tutarı 240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Yarın öbür gün bu firmayla ters düşerseniz avukat ve icra masrafları için 4.600 TL ek bütçe oluşturmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Merhaba, kendilerinden 2 gün önce ID-Cooling FrostFlow X 240 Lite 4Pin PWM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu satın aldım. Kargolama süreci olsun. Kargonun sağlamlığı olsun gayet iyiydi. Bana göre sorunuz bir firma ve güvenilir bir firma.

Piyasanın altında ssd satıyor. Sizce güvenilir mi? Almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…