Geldim ve Gidiyorum Teşekkürler Technopat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zekikaynak

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar ve özellikle yönetim..

Foruma kaydolup aranıza katılalı sadece 2 gün oldu ama anlaşılan o ki sizleri YouTube kanalından takip edip sevmek en güzeliymiş.. Bundan sonra foruma bir kez daha girmeyi düşünmüyorum..

Nedenine gelince;

Foruma katıldım ilk konumda GTA'da yaşadığım bir soruna belki çözüm bulurum diye bir konu açtım ve sorunumu anlatmak amacı ile de bir caps ekledim. Ancak Teknopat'ta başka servislerden fotoğraf eklemek yasakmış. Bir süre sonra bir uyarı puanı geldi ve geçici olarak yetkilerim sınırlandı. Her ne kadar gelmiş geçmiş tüm forumlarda o forum kuralları konusu hikayeden olsa bile (belki 100 kişide 1 kişi çıkar kuralları okuyan) yine de kurallarına kesinlikle saygım var ve bu konuda da bir itirazım yok. Ancak aradan kısa bir süre daha geçtikten sonra şöyle bir uyarı daha geldi...

Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj

Uyarı içeriğine girdim ve baktım ne diye uyarı almışım diye gördüm ki bir kullanıcı "Yeşil perde önünde görüntü alma" diye bir konu açmış ve chroma key ile ilgili bir soru sormuş nasıl yaparım gibi.. Bende altına aynen şöyle bir cevap yazmışım;

Hangi video edit yazılımını kullandığını söylersen daha net cevap verebilirim..

ve bu mesaj Türkçe kurallarına uygun değilmiş ? Bu cümlenin neresinde ceza verecek bir kusur bulmayı nasıl başardınız hiç bilemiyorum ki bulmuş olsanız bile ben buranın TDK forumları olduğunu bilmiyordum o yüzden aranızda kalıp bu benzeri olaylarla sinirlerimi yıpratacağıma 2 gün önceki hayatıma dönerim daha iyi kimse bir şey kaybetmez böylece...

Teşekkürler Teknopat sizleri seviyorum ama YouTube'ta..

Dipnot: Üyeliğimin silinip tüm bilgilerimin veri bankanızdan silinmesini önemle rica ederim..

İçerik geçmişi diye bir şey var değil mi? Bakın yaptığınız hata.

1.png

Üyelik silme gibi bir uygulamamız yok. Hesabınıza bir daha girmezsiniz olur biter. YouTube kanalımızı takip etmeniz sizin için daha iyi olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı