unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 15 Şubat 2022 #1 Geleceğe bir mesaj bırakın adlı bir konuya: Umarım hala bilgisayar başında oturmuyorsundur geri zekalı yazdım (mesaj kendimizle alakalıydı) ve ben diğer üyelere küfür etmekten uyarı aldım şaka gibi Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Geleceğe bir mesaj bırakın adlı bir konuya: Umarım hala bilgisayar başında oturmuyorsundur geri zekalı yazdım (mesaj kendimizle alakalıydı) ve ben diğer üyelere küfür etmekten uyarı aldım şaka gibi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Şubat 2022 #2 Merhaba, uyarınızı kontrol ettik. Uyarıyı veren moderatör konudaki başka bir mesajla karıştırıp uyarı vermiş. Bu durum için üzgünüz. Uyarı verildiği zaman raporlasaydınız keşke, düzeltirdik. Uyarınız kaldırıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Merhaba, uyarınızı kontrol ettik. Uyarıyı veren moderatör konudaki başka bir mesajla karıştırıp uyarı vermiş. Bu durum için üzgünüz. Uyarı verildiği zaman raporlasaydınız keşke, düzeltirdik. Uyarınız kaldırıldı.