Geleceği açık meslekler

Kariyerci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, günümüz şartları savcı olma isteğine biraz uzaklaştım. Önceden çok isterdim.

Günümüz gereği, ve geleceği hesaba katarak daha sosyal daha önü açık...kendimi geliştirebileceğim, çokk fazla yorulmayacağım mesleklere yönelmeye karar verdim.

Ailem ve yakın çevrem her zaman bir statün, ünvanın olsun...saygınlık önemli diye bakıyor. Ama şu anki sistem benim doğrularıma uymuyor, kendimi harap etmek istemiyorum açıkçası. Bu can bize bir kere veriliyor, ha savcı olursam adaletli olurum...canım pahasına o ayrı, ama çok zor çok. Aranızda hukuk okuyan, avukat olan kişiler beni bu konu hakkında bilgilendirirse çok memnun olurum.

Uzun lafın kısası, şimdi gözümü Koç Üniversitesi işletme bölümüne taktım. Kendimi okul yılları geliştireceğime inanıyorum. Sosyal biriyim, lisemde her etkinlikte var mıdır? Okulumu temsil etmişimdir. Ve üniversitede İngilizce olarak kendimi geliştirmek isterim.

Ama içimde hep bir oyunculuk isteği var, tiyatro metinlerim var okulda 2 kez sahne aldık kendi metinlerimi canlandırdım...kamera önü oyunculuğu isterim, daha sonra kendi senaryolarımı filmlerimi hayata geçirmeyi isterim ki bunlar gençlik kurgusu değil. 50 yaşında birinin izleyip ben bunları yaşadım diyeceği DRAM filmleridir. Ya da aksiyon filmlerim...

İşletme okusam, dışarıdan oyunculuk eğitimi alsam sonrasında ne işi yapabilirim?

Bana bir yol gösterin ben ne olmalıyım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı