Geleceği iyi olan meslekler nelerdir?

Hocam belki ara eleman olabilirsiniz, forklift operatörü gibi.

Yok lise 2'ye gidiyorum.

Berberlik düşünüyorsanız okulu bırakmanız lazım çünkü ustalık belgesi öyle kolay alınan bir şey değil zaman ve çalışma lazım. Eğer okurum ama yaz tatilinde elimde biraz para olsun derseniz tekstil olabilir. Tekstilde çok yorulabilirsin ama 1-2 ayda makineyi öğrenirsin ve makinede iyi para var. Ve makinede genellikle oturuyorsunuz.

Geleceğin mesleği diye meslek seçmek mantıklı olabilir ama sürdürebilir olamaz gibi.
Nelerle ilgilenmeyi seversin?
Okumak, üniversiteye gitmek ilgini çekiyor mu?
Derslerin nasıl, sevdiğin ilgilendiğin bir ders var mı?

Üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum, derslerim kötü.

Çarşıya git yürü. Etrafına bak ilgini çeken bir meslek var mı? Baban ne iş yapıyor? Babana danışabilirsin. Bu yazı iyi değerlendir yeni bir şeyler öğrenmeye bak, yeni bir iş deneyimleyebilirsin.

Babam esnaf marketimiz var sordu bana hangi işi istiyorsun diye başkalarına danışmak istedim.

Babam esnaf marketimiz var sordu bana hangi işi istiyorsun diye başkalarına danışmak istedim.

Baban iyi kazanıyorsa eğer o işi devam ettirirdim hiç kendimi yormazdım.

Baban iyi kazanıyorsa eğer o işi devam ettirirdim hiç kendimi yormazdım.

Kazandığımız yetiyorda gecesi gündüzü pazar tatili hiçbişeyi yok ve 3 harfli market zincirleri bitiriyor küçük esnafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…