selimtti
Decipat
Yazılım içeren meslekler harici geleceği açık olan meslekler nelerdir? İstatistik gibi mesela. Büyük şirketlerde çalışma imkanı tanıyan ve alımları sıkça olan meslekler nelerdir?
İleride güneş panelleri vs elektrik lazım bize geleceğin enerji kaynağı sonuçta hatta şimdininElektrik elektronik mühendisliği nasıldır acaba önü açık mıdır?
İleride güneş panelleri vs elektrik lazım bize geleceğin enerji kaynağı sonuçta hatta şimdinin.
Aynen bir de üniversitede güzel bir üniversite kazanırsanız iş bulma imkanınız baya yüksek.O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede![]()
Yenilenebilir enerji kaynakları seçmeyip otomasyon seçen ben.. Neyse benim okulda bilgisayar mühendisliği bölümünde puan avantajı ve önceliği oluyor..O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede![]()
Yenilenebilir enerji kaynakları seçmeyip otomasyon seçen ben. Neyse benim okulda bilgisayar mühendisliği bölümünde puan avantajı ve önceliği oluyor.
açık tabiki ama mühendisliğini okursanız.Elektrik elektronik mühendisliği nasıldır acaba önü açık mıdır?
Açık tabii ki ama mühendisliğini okursanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.