selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 14 Ağustos 2022 #1 Yazılım içeren meslekler harici geleceği açık olan meslekler nelerdir? İstatistik gibi mesela. Büyük şirketlerde çalışma imkanı tanıyan ve alımları sıkça olan meslekler nelerdir?
Yazılım içeren meslekler harici geleceği açık olan meslekler nelerdir? İstatistik gibi mesela. Büyük şirketlerde çalışma imkanı tanıyan ve alımları sıkça olan meslekler nelerdir?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 14 Ağustos 2022 #11 TheDarkS16 dedi: Elektrik elektronik mühendisliği nasıldır acaba önü açık mıdır? Genişletmek için tıkla... İleride güneş panelleri vs elektrik lazım bize geleceğin enerji kaynağı sonuçta hatta şimdinin Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: Elektrik elektronik mühendisliği nasıldır acaba önü açık mıdır? Genişletmek için tıkla... İleride güneş panelleri vs elektrik lazım bize geleceğin enerji kaynağı sonuçta hatta şimdinin
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 14 Ağustos 2022 #12 AnotherJourney dedi: İleride güneş panelleri vs elektrik lazım bize geleceğin enerji kaynağı sonuçta hatta şimdinin. Genişletmek için tıkla... O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: İleride güneş panelleri vs elektrik lazım bize geleceğin enerji kaynağı sonuçta hatta şimdinin. Genişletmek için tıkla... O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 14 Ağustos 2022 #13 TheDarkS16 dedi: O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede Genişletmek için tıkla... Aynen bir de üniversitede güzel bir üniversite kazanırsanız iş bulma imkanınız baya yüksek. Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede Genişletmek için tıkla... Aynen bir de üniversitede güzel bir üniversite kazanırsanız iş bulma imkanınız baya yüksek.
KS KS selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 14 Ağustos 2022 #14 TheDarkS16 dedi: O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede Genişletmek için tıkla... Yenilenebilir enerji kaynakları seçmeyip otomasyon seçen ben.. Neyse benim okulda bilgisayar mühendisliği bölümünde puan avantajı ve önceliği oluyor.. Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: O zaman Allah'tan iyi bir dal seçmişim lisede Genişletmek için tıkla... Yenilenebilir enerji kaynakları seçmeyip otomasyon seçen ben.. Neyse benim okulda bilgisayar mühendisliği bölümünde puan avantajı ve önceliği oluyor..
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 14 Ağustos 2022 #15 selimtti dedi: Yenilenebilir enerji kaynakları seçmeyip otomasyon seçen ben. Neyse benim okulda bilgisayar mühendisliği bölümünde puan avantajı ve önceliği oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daları 11 sınıfta seçiceğiz şimdi bölüm seçeceğiz ya endüstriyel bakım ya da otomaston seçesim var. Artı 0 Eksi
selimtti dedi: Yenilenebilir enerji kaynakları seçmeyip otomasyon seçen ben. Neyse benim okulda bilgisayar mühendisliği bölümünde puan avantajı ve önceliği oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daları 11 sınıfta seçiceğiz şimdi bölüm seçeceğiz ya endüstriyel bakım ya da otomaston seçesim var.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 14 Ağustos 2022 #16 TheDarkS16 dedi: Elektrik elektronik mühendisliği nasıldır acaba önü açık mıdır? Genişletmek için tıkla... açık tabiki ama mühendisliğini okursanız. Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: Elektrik elektronik mühendisliği nasıldır acaba önü açık mıdır? Genişletmek için tıkla... açık tabiki ama mühendisliğini okursanız.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 14 Ağustos 2022 #17 Teccno dedi: Açık tabii ki ama mühendisliğini okursanız. Genişletmek için tıkla... Okuyacamğım tabii ki de stajda güzel bir yer bulursam açıkta okumaya niyetim var. Artı 0 Eksi
Teccno dedi: Açık tabii ki ama mühendisliğini okursanız. Genişletmek için tıkla... Okuyacamğım tabii ki de stajda güzel bir yer bulursam açıkta okumaya niyetim var.