Geleceğin Meslekleri

• Konuyu başlatan Ali Can Erdoğan
  • Başlangıç Tarihi
A

Ali Can Erdoğan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar sizce geleceği parlak ve iş imkanı geniş olan meslekler nelerdir?

Sağlık ve eğitim sektörü yüzyıllar bile geçse önemini yitirmeyecektir. Bir anne ve baba gerekirse aç yatar gene de çocuklarının eğitimi için bütün varlığını harcar ve bir insan sağlığı için mümkün olan her şeyi yapar.

Ama şu seneler de sağlık sektörüne aşırı yığılım var sonu ne olur bilinmez. Bence hangi konuda yetenekli olduğuza bağlı, çünkü sevemeyeceğin işin imkanları ne kadar iyi olursa olsun o işten zevk alamazsın.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon geleceğin mesleği sayılabilir.

Bence asıl geleceğin mesleği genetik mühendisliği ve diyetisyenlik.

Eğer para sizin için ön planlarda ise CNC kesinlikle çok para var. Üniversite adını bilmiyorum ancak iyi bir araştırma ile bulabilrsin.

Makine mühendisliği düşünüyorum sizce nasıl? İş imkanı? Geleceği açık mı? Ne dersiniz?

Ülkemizde yeterince var geneli işsiz. geleceğinizi düşünuyorsanız web developer veya benzeri bileşim sektörünü düşünmelisiniz.
Makine mühendisliği düşünüyorum sizce nasıl? İş imkanı? Geleceği açık mı? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…