Gelecek hakkında endişeleriniz var mı?

"Oyun gibi düşünürsen hayat strateji!"
-TRT Çocuk Şarkıcısı Abi
Madem gelecekte bahsettiğin sıkıntıları çekeceksin ve çözümü yok diyorsun, o zaman kendini bir oyunun içinde gibi hisset. Zorluk seviyesi yüksek survival takıl.

Son düzenleme:
Sen neler yapıyorsun abi şu anda, hayat nasıl gidiyor? Evliliğe falan atıldın mı?
Çalışıyorum. Evlilik konusunda konuştuğum var. Kısmetse olur diyorum. 90 doğumlu ben 94 ama takmıyorum tabiki de . Çok şükür arabamı evimi babamın da yardımıyla hallettim. O yüzden kira derdim yok çok şükür.

Her gece uyumadan önce nasıl daha fazla para kazanabilirim onu düşünüyorum. Bir daha parayı düşünmeme gerek kalmayacak kadar zenginleşene kadar böyle devam edeceğim.

Her gece uyumadan önce nasıl daha fazla para kazanabilirim onu düşünüyorum. Bir daha parayı düşünmeme gerek kalmayacak kadar zenginleşene kadar böyle devam edeceğim.
Bunun gelecek kaygısı olduğunu düşünmüyorum ne kadar iyi bir yaşamım olsa bile bunu bende düşünüyorum hayatın gerçeği paranın bir ucu olmalı fakat bunu zorunluluktan kaynaklı düşünmek belki kaygı şeklinde yorumlanabilir.

Bende üniversite 2. sınıfta düşürdüm okul nasıl bitecek nasıl iş bulacağım ne kadar alacağım Allah yardımcı oluyor hiç merak etme.

Var, kendimden çok ülkem için endişeliyim.

Gelecek endişem var ama kafama takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…