SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 18 Şubat 2024 #11 mustoly dedi: Mezuna kalmaya kesin karar verdiysen TYT'den başla. Hiçbir şey için geç değil. Bir de ev ortamı kötüyse kütüphaneye gidebiliyorsan git orada ders çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Ailem çok karşı hocam anlatamıyorum ki.
mustoly dedi: Mezuna kalmaya kesin karar verdiysen TYT'den başla. Hiçbir şey için geç değil. Bir de ev ortamı kötüyse kütüphaneye gidebiliyorsan git orada ders çalışırsın. Genişletmek için tıkla... Ailem çok karşı hocam anlatamıyorum ki.
Trilemma Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #12 AhmetZZ dedi: Ailem çok karşı hocam anlatamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneye gitmenize mi karşı?
AhmetZZ dedi: Ailem çok karşı hocam anlatamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneye gitmenize mi karşı?
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 20 Şubat 2024 #13 Trilemma dedi: Kütüphaneye gitmenize mi karşı? Genişletmek için tıkla... Mezuna kalmama hocam.