Gelecek olan kargonun gönderici adresini öğrenme

Yasin Çevik

Hectopat
Daha fazla  
Uzak mesafe ilişkim var. Benden adresimi isteyip kullanmadığı hiç çözemediği denemeleri göndermek istiyor. Ben adresimi versem bana bu denemeleri yollasa bu kargo elime ulaştığında onun adresini görebilir miyim gönderici adresi olarak? Sonrasında bu adresi kullanıp ondan habersiz ona hediye gönderebilir miyim?

ptt ise gözükür, aras veya mng yurt içi ise gözükmez

Sansürlü gözükeceği için göremezsin. Çoğu firmada sadece ilk harfleri gözüküyor mahallenin, sokağın/caddenin, il ve ilçenin.
Peki bu paketi bana gönderen kargo şubesine gönderebilir miyim o alsa

Olduğu gibi görünür yani ptt ise

Bir de hocam karsi taraf kargo subesine gidip oradan gönderse bile evinin adresini görebilir miyim ptt ise

Son düzenleme:
Peki bu paketi bana gönderen kargo şubesine gönderebilir miyim o alsa

Olduğu gibi görünür yani ptt ise

Bir de hocam karsi taraf kargo subesine gidip oradan gönderse bile evinin adresini görebilir miyim ptt ise
evet görebilirsin

evet görebilirsin
Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Ben 12. Sınıfım zamanında sınıf tekrarı yaptım o da mezuna kaldı ama yaşıtız aynı yaştayız. Ünide aynı şehir olmasa bile sık görüşebilmek adına birbirine yakın şehirleri yazmak istiyoruz. Sizce şu 6 ay uzaktan yürür mü? Çok seviyoruz.

Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Ben 12. Sınıfım zamanında sınıf tekrarı yaptım o da mezuna kaldı ama yaşıtız aynı yaştayız. Ünide aynı şehir olmasa bile sık görüşebilmek adına birbirine yakın şehirleri yazmak istiyoruz. Sizce şu 6 ay uzaktan yürür mü? Çok seviyoruz.
evet yürür bende eşimle aynı şartları yaşadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı