Gelecekevimde.com Güvenli midir?

sami aydogdu

Kilopat
Daha fazla  
Razer Deathadder Chroma alıcaktım. Ürünü ararken bu mağaza ile karşılaştım fakat diğer satıcılara göre daha ucuz olması beni şüphelendirdi.

Ürünün fiyatı 300TL, ürüne burdan ulaşabilirsiniz. Soracağım o ki; site güvenilir mi? Hiç alışveriş yapan oldu mu? Ürünün 24 ay garantisi var diyor, garantiye göndermem gerekirse hangi firmaya göndereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışveriş yapmış biri olarak, bence güvenilir yani sorunsuz ulaştı elime siparişlerim.

Konuyu hortlatıyorum. Audio-Technica Ath-m50x kulaklık alacağım, TR'de fiyatlar 1200₺ civarı fakat bu sitede 850₺'ye satıyorlar. Aynı soruyu tekrar sormak istiyorum, bu site sizce güvenilir bir site mi?

Ben bugün Ath-m30x'i sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak.
Konuyu hortlatıyorum. Audio-Technica Ath-m50x kulaklık alacağım, TR'de fiyatlar 1200₺ civarı fakat bu sitede 850₺'ye satıyorlar. Aynı soruyu tekrar sormak istiyorum, bu site sizce güvenilir bir site mi?

Ben de yaklaşık bir buçuk ay önce bahsettiğim kulaklığı aldım bir sıkıntı çıkmadı. Hatta kutudan yurtdışı satışı 40$ civarı olan lighting girişli kulaklık kablosu çıktı ve bende de iPhone7 kullanıyorum çok memnun oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…