Gelecekte hangi meslek seçilmeli?

Darkkwindd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben ne seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım. Sözel derslerim iyi, İngilizce, edebiyat vb. Sayısal da iyi ama matematik yapamıyorum. Fakat uçak mühendisi olmak istiyorum. Acaba matematiği yapamayıp diğerlerini yaparak bunu ilerletebilir miyim yoksa vaz mı geçmeliyim?

Matematiği yapamadığınız kanısına nerden vardınız hocam?
Bir zamanlar nefret ettiğim, anlamakda güçlük çektiğim yegane dersdir. Aşık oldum diyecek kadar seviyorum şuan.

Merhaba, ben ne seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım. Sözel derslerim iyi, İngilizce, edebiyat vb. Sayısal da iyi ama matematik yapamıyorum. Fakat uçak mühendisi olmak istiyorum. Acaba matematiği yapamayıp diğerlerini yaparak bunu ilerletebilir miyim yoksa vaz mı geçmeliyim?
Hocam ayt sınavının yarısı matematik olduğu için ve genellikle matematiği eleyici sordukları için matematik yapmadan çok zor. Eğer çok istiyorsanız matematiğin üstüne gidin.

Kusura bakmayın hocam ama matematik yapamadan ne YKS'de ne de mühendislik bölümünde tutunabilirsiniz. Zorla da olsa belli bir seviyeye gelmeniz şart maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı