Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 31 Temmuz 2021 #81 Yarın hayallerimi gerçekleştirmek için yola çıkıyorum bile... @hadwiger
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #82 Turgineer dedi: Merhaba, bu soruyu sormak istedim. . Ben bir animasyon ya da oyun stüdyosunda animatör olarak çalışmak ve boş zamanlarımda internette animasyon çalışmaları yüklemek isterim. İş dışında bile güzel işler yapabileceğim bir ekiple çalışsam harika olur. Genişletmek için tıkla... Oyun geliştiricisi, bilgisayar mühendisi, animatör, html tasarımcısı, belki ingilizce öğretmenliği, belki asker.
Turgineer dedi: Merhaba, bu soruyu sormak istedim. . Ben bir animasyon ya da oyun stüdyosunda animatör olarak çalışmak ve boş zamanlarımda internette animasyon çalışmaları yüklemek isterim. İş dışında bile güzel işler yapabileceğim bir ekiple çalışsam harika olur. Genişletmek için tıkla... Oyun geliştiricisi, bilgisayar mühendisi, animatör, html tasarımcısı, belki ingilizce öğretmenliği, belki asker.
Dirsek Attopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #83 Fizik dalında bilim insanı olup yan meslekler olarak donanım ve yazılımla ilgilenmek istiyor ve de yazar olmak istiyorum.
Fizik dalında bilim insanı olup yan meslekler olarak donanım ve yazılımla ilgilenmek istiyor ve de yazar olmak istiyorum.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #85 Klasik Türk vatandaşı kısa yoldan para peşinde . Şaka bir yana Türkiye de niteklikli bir iş için çok fazla çalışma gerekiyor.
Klasik Türk vatandaşı kısa yoldan para peşinde . Şaka bir yana Türkiye de niteklikli bir iş için çok fazla çalışma gerekiyor.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Temmuz 2021 #86 Mutlu olacağım bir meslek istiyorum.
Ğ moments Centipat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #87 Benim hedefim yunus polis i olmak. Ğ moments dedi: Benim hedefim yunus polis i olmak. Genişletmek için tıkla... Şu anda bir ekip ile oyun yapmaya çalışıyoruz ekip dolu maalesef.
Benim hedefim yunus polis i olmak. Ğ moments dedi: Benim hedefim yunus polis i olmak. Genişletmek için tıkla... Şu anda bir ekip ile oyun yapmaya çalışıyoruz ekip dolu maalesef.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.936 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #88 Kaleci (Futbol)
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 31 Temmuz 2021 #89 kel584 dedi: Ölmek bir meslekse o olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Ağustos 2021 #90 Faik Şahan dedi: Yarın hayallerimi gerçekleştirmek için yola çıkıyorum bile... @hadwiger Genişletmek için tıkla... Benim daha 3 senem var. Ankara'ya gidiyorsun galiba?
Faik Şahan dedi: Yarın hayallerimi gerçekleştirmek için yola çıkıyorum bile... @hadwiger Genişletmek için tıkla... Benim daha 3 senem var. Ankara'ya gidiyorsun galiba?