Gelecekte ne yapacağım ile ilgili en ufak fikrim bile yok

428186

Hectopat
(10. sınıfım) başlıkta da yazdığım gibi gelecekte ne yapmak istediğimi bilmiyorum, gelecekte ne yapacağımı bilmediğim için şu an neyin üzerine düşmeliyim, çalışmalıyım onu da bilmiyorum ve sadece boş boş bilgisayara bakmakla yetiniyorum. Çünkü bir hedefim yok hedefi olmayınca insanın çalışasıda gelmiyor, ileride yapacak birçok meslek düşündüm ama hepsini uzun vadede düşününce yapmak istemeyeciğimi fark ediyorum. Spora başladım bir güzel eğleniyorum zevkli geliyor kaldırdığın kilo artınca veya vücudun gelişince insan güzel hissediyor ama meslek olarak bir etkisi yok. Sihirbazlığa da ilgim vardı bayağı bir numara yapıyordum ve iyi yapıp yapmamam önemli değildi önemli olan eğleniyordum ve arada sahneye çıktığımın rüyasını falan görüyordum mutlu oluyordum ama bu konudada ailem hevesimi öyle bir kırdı ki artık öyle bir hayalimde yok. Yani ileride boş çuval olmaktan başka bir vasfım olmayacağını düşünüyorum, ya aileme yük olacağım ya da ne yapacağımı bilmiyorum. Yani ha bu arada ders olarak fizik çözmekten ve dinlemekten zevk alıyorum ama bu da okulda kalmakla yetiniyor evde dediğim gibi hiçbir vasfı olmayan oksijen israfı yapan bir insanım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim (akışına bırak diyenler içinde arkadaşlar zaten onu yapmaktan başka vasfım yok sadece bilgisayara bakıyorum öyle) ekonomide ortada zaten.

Ha bu arada edit falan yapmakda güzel geliyor ama bunu nasıl mesleğe dönüştürebilirim bilmiyorum ve o kadar prosfesyonel değilim ama profesyonel olmamam sıkıntı değil onu çalışır düzeltirim. Sıkıntı Premiere Pro gibi uygulamaların gerekmesi onlarda paralı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…