Gelecekteki sistemimi topladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Bu sefer abartmamaya çalıştım. Ancak şimdiden belirteyim, ekran kartını Nvidia GT 1030 OC Edition seçtim. Ancak işlemci Intel core i9 9900K ve diğer bileşenlerde üst sınıf. Bunun sebebi, işlemcide ben kısıtlamaya gelemiyorum. İlla ki en iyi işlemci olmak zorunda. Ancak, fiyatı aşağılarda tutmak uğruna ekran kartından kıstım. Benim planım şöyle, bu sistemi topladıktan sonra bir süre işimi görecek olan Nvidia GT 1030 ekran kartıyla oyun videoları yapacağım veya yayın yapacağım. Daha sonra, MSI RTX 2080Ti Lightning Z ekran kartı için zaman içerisinde para biriktereceğim ve o 2 ekran kartını sonra alacağım. Şuanki sistem bile çok tutsa bile, ailem zamanında derslerimi iyi çalışırsam, bana 15.000 TL cıvarı sistem toplamama izin vereceklerini söylemişlerdi. Bu biraz 5000 TL daha fazla ama olsun. Bu arada, normalde 1080p 240 Hz monitörün yanına, 4K bir ASUS oyuncu monitörü daha ekleyecektim ancak fiyatına baktığımda 15.000 TL gibi uçuk bir fiyatla karşılaştım. O yüzden, hem ekran kartı hemde bir tane de 4K monitor için yaklaşık 40.000 TL cıvarında para biriktirmem gerektiği anlamına geliyor. Yani kısaca bu sisteme kavuştuktan sonra yine de beni özel yapacak olan 4K çözünürlüğe hala sahip olamamış olacağım maalesef. Çünkü ben böyle bir sistemi elde ettikten sonra, 1080p değil 4K tercih ederdim.

1565514045854.png

1565514061117.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı