dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 16 Eylül 2023 #11 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Almanlar kültürlü insanlardır. Neredeyse hepsi İngilizce biliyordur. Hiçbiri bir türkün mesajının altına Almanca yazmaz. İngilizce yazarlar. Zaten Almanca olması bir muamma. Genişletmek için tıkla... Ya troll ya da arkadaş çeviremedi. Adama yazdım, yarım saattir cevap bekliyorum.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Almanlar kültürlü insanlardır. Neredeyse hepsi İngilizce biliyordur. Hiçbiri bir türkün mesajının altına Almanca yazmaz. İngilizce yazarlar. Zaten Almanca olması bir muamma. Genişletmek için tıkla... Ya troll ya da arkadaş çeviremedi. Adama yazdım, yarım saattir cevap bekliyorum.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 17 Eylül 2023 #12 dilaraweqrxd dedi: Ya troll ya da arkadaş çeviremedi. Adama yazdım, yarım saattir cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dün düşündüm. Nickini okuduğunuzda çevrenizdeki birini anımsatıyormu ismi? Eğer evetse yazın . TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam dün düşündüm. Nickini okuduğunuzda çevrenizdeki birini anımsatıyormu ismi? Eğer evetse yazın . Genişletmek için tıkla... Kampf Dövüşmek Savaşmak anlamına gelir. Sport ise spor.
dilaraweqrxd dedi: Ya troll ya da arkadaş çeviremedi. Adama yazdım, yarım saattir cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dün düşündüm. Nickini okuduğunuzda çevrenizdeki birini anımsatıyormu ismi? Eğer evetse yazın . TurkishHepiNeyşın34 dedi: Hocam dün düşündüm. Nickini okuduğunuzda çevrenizdeki birini anımsatıyormu ismi? Eğer evetse yazın . Genişletmek için tıkla... Kampf Dövüşmek Savaşmak anlamına gelir. Sport ise spor.