Gelen Eleştirilerin Ardından GTA V Enhanced İndirilmeli Mi?

BayGlitch

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Ontario, Kanada
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 3.6 GHz
RTX 2060 6 GB VRAM
Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4
Kingston A400 512 GB
Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink
Dostlar sorum başlıktaki gibi; Duyduğum son eleştirilere göre Enhanced o kadar iyi değilmiş. Tekrardan GTA V indireceğim için Legacy'de mi kalmalı, yoksa Enhanced'a mı geçilmeli?

Ne konuda iyi değil? Optimizasyon sorunu var sadece, grafikleri daha iyi ve sonuç olarak ikisi de aynı oyun. Eğer sisteminize güveniyorsanız indirin.

Dostlar sorum başlıktaki gibi; Duyduğum son eleştirilere göre Enhanced o kadar iyi değilmiş. Tekrardan GTA V indireceğim için Legacy'de mi kalmalı, yoksa Enhanced'a mı geçilmeli?
Bilgisayarınız iyiyse ve performans anlamında sıkıntı yaşamayacaksanız geçmenizde sakınca yok. Ben karakter aktarmayla alakalı bir sorun yaşamadım, sanırım oyunu modlayanlar öyle bir sorun yaşamış.

FPS konusunda legacy sürümüne göre daha iyi bence özellikle çimenleri optimize etmeyi başarmışlar.

Kendinizin tecrübe etmesi bence daha iyi olur, denemekten zarar gelmez.

Geliştirilmiş sürüm güzel, ancak performans hala mükemmel değil. Eğer grafik peşinde değilseniz, Legacy ile devam edin.

Dostlar sorum başlıktaki gibi; duyduğum son eleştirilere göre Enhanced o kadar iyi değilmiş. Tekrardan GTA V indireceğim için Legacy'de mi kalmalı, yoksa Enhanced'a mı geçilmeli?

Depolama alanından daha az alan kaplaması açısından Enhanced tercih edilebilir bu da bir sebep. Ben 512 GB SSD kullanan biri olarak 120 GB vermek yerine 90 GB depolama vermeyi tercih ederim şahsen. Depolama alanı çoksa legacy seçilebilir.

Pre load açıldığında indirdim çıktığı zamanda da oynadım. Sürekli FPS düşüyordu aniden. Grafik olarak da aşırı bir fark göremedim. DLSS, Ray Tracing gibi şeyler hariç hiçbir farkı yok. Online'a bazı iyileştirmeler yapılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı