Gelen garip e-posta

KorkmuşHamster

Hectopat
Daha fazla  
Gereksiz komik geldi :D. Aklına gelen her şeyi yazmış. İngilizce idi ben Türkçeye çevirdim.

Hacklendin

Merhaba sapık, bu mesajı Microsoft hesabından gönderdim.

Senin için çok kötü bir durum hakkında seni bilgilendirmek istiyorum. Ancak akıllıca davranırsan bundan faydalanabilirsin.

Pegasus'u duydun mu? Bu, bilgisayarlara ve akıllı telefonlara yüklenen ve bilgisayar korsanlarının cihaz sahiplerinin faaliyetlerini izlemesine olanak tanıyan bir casus yazılım programıdır? Web kamerana, mesajlaşma programlarına, e-postalarına, arama kayıtlarına vb. erişim sağlar. Android, iOS, macOS ve Windows'ta iyi çalışır. Sanırım nereye varmak istediğimi anladın.

İnternette hangi bağlantılara tıklayacağın konusunda pek seçici olmadığın için bunu tüm cihazlarına yükleyeli birkaç ay oldu. Bu süre zarfında özel hayatının tüm yönlerini öğrendim, ancak bir tanesi benim için özel bir öneme sahip.

Çok tartışmalı videolara mastürbasyon yaptığın birçok video kaydettim. "Şüpheli" türün neredeyse her zaman aynı olduğu göz önüne alındığında, hasta bir sapkınlığınız olduğu sonucuna varabilirim.

Arkadaşlarınızın, ailenizin ve iş arkadaşlarınızın bunu bilmesini isteyeceğinizden şüpheliyim. Ancak, bunu birkaç tıklamayla yapabilirim.

Kişi listenizdeki her numara aniden bu videoları alacak - WhatsApp'ta, Telegram'da, Instagram'da, Facebook'ta, e-postada - her yerde. Yoluna çıkan her şeyi ve her şeyden önce eski hayatınızı süpürecek bir tsunami olacak.

Kendinizi masum bir kurban olarak düşünmeyin. Sapkınlığınızın gelecekte nereye varacağını kimse bilemez, bu yüzden bunu sizi durdurmak için hak edilmiş bir ceza olarak düşünün.

Ben her şeyi gören bir tür Tanrı'yım. Ancak paniğe kapılmayın. Bildiğimiz gibi, Tanrı merhametli ve affedicidir ve ben de öyleyim. Ancak merhametim bedava değildir.

Litecoin (LTC) cüzdanıma 1300$ aktarın: Ltc1qxwk4uh3v5DX8dzlm3nux4eh9lvkkk6YW58GWYS

İşlemin onayını aldıktan sonra, sizi tehlikeye atan tüm videoları kalıcı olarak sileceğim, Pegasus'u tüm cihazlarınızdan kaldıracağım ve hayatınızdan kaybolacağım. Emin olabilirsiniz - benim kazancım sadece para. Aksi takdirde, size yazmazdım, ancak bir saniyede tek kelime etmeden hayatınızı mahvederdim.

E-postamı açtığınızda bana bildirim gönderilecek ve o andan itibaren parayı göndermek için tam 48 saatiniz olacak. Kripto paralar sizin için keşfedilmemiş sularsa, endişelenmeyin, çok basit. Sadece "kripto borsası" veya "Litecoin satın al"ı Google'da arayın, o zaman Amazon'dan işe yaramaz şeyler satın almaktan daha zor olmayacak.

Sizi şunlara karşı şiddetle uyarıyorum:

* Bu e-postaya yanıt vermeyin. Bunu Microsoft hesabınızdan gönderdim.

* Polise başvurma. Tüm cihazlarına erişimim var ve polise koştuğunu öğrendiğim anda videolar yayınlanacak.

* Cihazlarını sıfırlamaya veya yok etmeye çalışma. Yukarıda belirttiğim gibi: Tüm aktivitelerini izliyorum, bu yüzden ya şartlarımı kabul ediyorsun ya da videolar yayınlanıyor.

Ayrıca, kripto paraların anonim olduğunu unutma, bu yüzden verilen adresi kullanarak beni tanımlaman imkansız.

İyi şanslar, sapık arkadaşım. Umarım birbirimizden son haber aldığımız zamandır.

Ve sana dostça bir tavsiye: Bundan sonra çevrimiçi güvenliğin konusunda bu kadar dikkatsiz olma.

Son düzenleyen: Moderatör:
1724406711153.png

Bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi, her kelimesi ayrı komedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı