Gelen garip SMS mesajı nedir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar az önce SMS geldi isim yerinde tengpao19094@ bir şeyler yazıyor.
Jan. Finansal hesabın eklendi Hesap: Şifre: USDT bakiyesi 2.000.086.50 EUR:592.030.92 xqbth.com güvenli yerde saklayın diyor. Normalde dolandırıcılar arada atıyordu ama bu mesaj biraz garip sansürledim hesap adı ve şifre yazıyor orada isim yeri de bir garip. İnternetten baktım başkalarına da gelmiş ilginç bir yöntem farklı :D.

Merhaba arkadaşlar az önce SMS geldi isim yerinde tengpao19094@ bir şeyler yazıyor.
Jan. Finansal hesabın eklendi hesap: Şifre: USDT bakiyesi 2.000.086.50 eur:592.030.92 xqbth.com güvenli yerde saklayın diyor. Normalde dolandırıcılar arada atıyordu ama bu mesaj biraz garip sansürledim hesap adı ve şifre yazıyor orada isim yeri de bir garip. İnternetten baktım başkalarına da gelmiş ilginç bir yöntem farklı :D.

Dostum sana diyorlarki hesabına gir. Ama bu parayı çekmek için 5 dolar para at diyorlar. Sonra sende debit card ya da credit Card girince senin böyle kartını boşaltıyolar. Yani kısaca tezgah bunlar.

Jan. Finansal hesabın eklendi Hesap: Şifre: USDT bakiyesi 2.000.086.50 EUR:592.030.92 xqbth.com güvenli yerde saklayın diyor. Normalde dolandırıcılar arada atıyordu ama bu mesaj biraz garip sansürledim hesap adı ve şifre yazıyor orada isim yeri de bir garip. İnternetten baktım başkalarına da gelmiş ilginç bir yöntem farklı :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben siteye giriş yaptım da şahsi bilgilerimi girmedim bir sıkıntı olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı