Gelen iş teklifi gerçek midir?

Makaleler
4
Selam arkadşalar. Daha önce freelancer olarak yazarlık yapmıştım işe kabul edilmiştim. Ama IBAN bilgileri istemişlerdi ve banka hesabım olmadığı için devam edememiştim. O yüzden bu alanda teklif almam normal geldi. Belki sıkıntı olur diye teklif veren yeri karaladım. Metin ve üsluba bakılır ise bana gerçek geldi ama cevap vermeden önce size sormak istedim. Sizce gerçek mi? Fake filan değildir değil mi? Bir anormallik sezmedim. YKS senem olduğu için kabul edemeyeceğim zaten.

Son düzenleme:

E-posta adresini görmeden nasıl yanıt vermemizi bekliyorsun.

Yüzde 95 fake olur böyle şeyler.

Bence fake.

Durduk yere böyle bir iş teklif edeceklerini sanmıyorum. İşe başlamanız için para talep edecekler bence. Ayrıca epostayı görmeden gerçek bir ajans olup olmadıklarını öğrenmemizin mümkünatı yok.

Arkadaşlar mail adresini ve kendisini Araştırdığımda gerçekten olduğunu ve birkaç forumda hatta iyi bir yer olduğunu okudum. Sanırım gerçek.Keşke konu açmadan önce baksa idim ani bir şekilde açtım. Reddeceğim ama bir sormak istedim. Yanıtlar için teşekkürler. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…