A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Mail gerçek gibi ama Microsoft'un topluluk yerine sordum birisi sahte dedi şuphelendim. Bir de siz bakar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Mail gerçek gibi ama Microsoft'un topluluk yerine sordum birisi sahte dedi şuphelendim. Bir de siz bakar mısınız?
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Microsoft'tan gelen mail gercek mi? buraya bakabilirsin.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 17 Ağustos 2023 #3 Sahte olmasını gerektirecek bir durum da yok, seni bir şeye yönlendirmiyor.
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 armas dedi: Sahte olmasını gerektirecek bir durum da yok, seni bir şeye yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Gönderdiğim linktede aynı şeyler yazıyor.
armas dedi: Sahte olmasını gerektirecek bir durum da yok, seni bir şeye yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Gönderdiğim linktede aynı şeyler yazıyor.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 armas dedi: Sahte olmasını gerektirecek bir durum da yok, seni bir şeye yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... elraeenn dedi: Aynen öyle. Gönderdiğim linktede aynı şeyler yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bana da sahte gibi gelmedi ama Microsoft communityde moderatör sahte dedi diye sordum.
armas dedi: Sahte olmasını gerektirecek bir durum da yok, seni bir şeye yönlendirmiyor. Genişletmek için tıkla... elraeenn dedi: Aynen öyle. Gönderdiğim linktede aynı şeyler yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bana da sahte gibi gelmedi ama Microsoft communityde moderatör sahte dedi diye sordum.