Gelen mail güvenilir mi?

RulingSoul

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 7600x / Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 6700 / Ram: 16 GB 5600 Mhz
Gördüğünüz mail bana geldi ve ben dalgınlığıma gelip ankete başlaya bastım. Sonra Riot Games'ten bağımsız bir siteye attı ama sitenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Bu mail güvenilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-27_194254632.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 64
Şu zamana kadar Valorant oynadım, hiçbir zaman şöyle bir mail gelmedi, ilk defa sizden görüyorum şüpheli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüğünüz mail bana geldi ve ben dalgınlığıma gelip ankete başlaya bastım. Sonra Riot Games'ten bağımsız bir siteye attı ama sitenin ne olduğunu hatırlamıyorum. Bu mail güvenilir mi?
tıkla ama bilgi isterse verme ama bence virüs

Mailin devamında benim mailime bağlı Valorant hesabımın ismi ve etiketi var. O yüzden kararsız kaldım. Basıp site yüklenirken geri kapattım. Bir şey olur mu?

Bana gelmedi ayrıca hesabın isminden fake miş gibi geliyor bir virüs taraması yap.

Bana gelmedi ayrıca hesabın isminden fake miş gibi geliyor bir virüs taraması yap.

Kaspersky yükledim tam tarama yapıyorum şu an. Başka bir şey yapmama gerek yok değil mi?

Kanka çok takılma ya sil geç.

Subdomain de olabilir ama bu aralar onları da taklit ediyorlar. Eğer tıklayıp geri çıktıysanız sanırım bir şey olmaz en fazla IP adresinizi öğrenirler. Virüs taramasında bir şey çıkmazsa sorun yoktur sanırım.

IP adresimi nasıl sıfırlıyordum. Modeme reset atmam mı gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…