Gelen maile tıklayınca hacklenildiği nasıl anlaşılır?

hardbadici

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm gençler. Twitter hesabım askıya alındı. Bunlara mobilden mail atarken başka bir yerden mesaj geldi. Ben de bunlar attı sandım. Alttaki sayılardan birini dokundum sonra hemen kapattım. Kaspersky ile tarama yaptım bir şey çıkmadı. Başka ne yapmak lazım? Hacklendim mi nasıl anlarız?

Aleykümselam. Gelen mesajı atabilir misiniz?
Eğer cihazınızda ve hesaplarınızda bir anormallik yoksa ve antivirüs herhangi bir bulguya rastlamadı ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hocam twitter memnuniyet anketi bu. Gelen cevaptan memnunmusunuz tarzı birşey soruyor. Öyle bir durum olduğunu zannetmem rahat olun

Hocam twitter memnuniyet anketi bu. Gelen cevaptan memnunmusunuz tarzı birşey soruyor. Öyle bir durum olduğunu zannetmem rahat olun
Eleman doğru söylüyor hocam içiniz rahat olsun : ) ondan bana da geldi

Avast'ın "dolandırıcılık koruması" özelliği var. Bağlantıya tıkladığınızda önce avast kendi tarayıcısında açıp tarıyor, sorun yoksa varsayılan tarayıcınızla açıyor. Bu konuda Avast'ı önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…