Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #21 Hocam linki taratın az ihtimalle de olsa.
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 820 Makaleler 3 Çözümler 7 14 Ağustos 2022 #22 Hocam başka sunucuya yönlendirmeye çalışıyor sanırım. Bu arada attığınız linki silin, virüslü içerik paylaşmadan ceza yiyebilirsiniz. @KingStannis
Hocam başka sunucuya yönlendirmeye çalışıyor sanırım. Bu arada attığınız linki silin, virüslü içerik paylaşmadan ceza yiyebilirsiniz. @KingStannis
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #23 Freezyf dedi: Hocam linki taratın az ihtimalle de olsa. Genişletmek için tıkla... Virus Total'den mi?
Freezyf dedi: Hocam linki taratın az ihtimalle de olsa. Genişletmek için tıkla... Virus Total'den mi?
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.755 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #24 Gerçek değil. Zamanında arkadaşım yapıyordu günde 5.5k üye almıştı satmıştı sonra sunucuyu. Ya botu hesabına izin vermeni ister ya da sunucuya atar. KingStannis dedi: Eki Görüntüle 1485183 Genişletmek için tıkla... Botun hesabınıza erişim istediği bir link tıkladığınızda hesabınıza erişiyor.
Gerçek değil. Zamanında arkadaşım yapıyordu günde 5.5k üye almıştı satmıştı sonra sunucuyu. Ya botu hesabına izin vermeni ister ya da sunucuya atar. KingStannis dedi: Eki Görüntüle 1485183 Genişletmek için tıkla... Botun hesabınıza erişim istediği bir link tıkladığınızda hesabınıza erişiyor.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #25 ahmet164632 dedi: Gerçek değil. Zamanında arkadaşım yapıyordu günde 5.5k üye almıştı satmıştı sonra sunucuyu. Ya botu hesabına izin vermeni ister ya da sunucuya atar. Botun hesabınıza erişim istediği bir link tıkladığınızda hesabınıza erişiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. totenritual dedi: Hocam başka sunucuya yönlendirmeye çalışıyor sanırım. Bu arada attığınız linki silin, virüslü içerik paylaşmadan ceza yiyebilirsiniz. @KingStannis Genişletmek için tıkla... Temiz gibi göküyor. Ama ben asla tıklamam.
ahmet164632 dedi: Gerçek değil. Zamanında arkadaşım yapıyordu günde 5.5k üye almıştı satmıştı sonra sunucuyu. Ya botu hesabına izin vermeni ister ya da sunucuya atar. Botun hesabınıza erişim istediği bir link tıkladığınızda hesabınıza erişiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. totenritual dedi: Hocam başka sunucuya yönlendirmeye çalışıyor sanırım. Bu arada attığınız linki silin, virüslü içerik paylaşmadan ceza yiyebilirsiniz. @KingStannis Genişletmek için tıkla... Temiz gibi göküyor. Ama ben asla tıklamam.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 14 Ağustos 2022 #26 Sahte.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #27 Hocam gerçek Nitro olsa ne komik olur ama yüksek ihitmal bir şey gizlemiştir o. Babasının hayrına iş mi yapacak.
Hocam gerçek Nitro olsa ne komik olur ama yüksek ihitmal bir şey gizlemiştir o. Babasının hayrına iş mi yapacak.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Ağustos 2022 #28 Freezyf dedi: Hocam gerçek Nitro olsa ne komik olur ama yüksek ihitmal bir şey gizlemiştir o. Babasının hayrına iş mi yapacak. Genişletmek için tıkla... Düşünsenize birisi size 1 yıllık beleş nitro veriyor ve siz onu virüs zannedip almıyorsunuz.
Freezyf dedi: Hocam gerçek Nitro olsa ne komik olur ama yüksek ihitmal bir şey gizlemiştir o. Babasının hayrına iş mi yapacak. Genişletmek için tıkla... Düşünsenize birisi size 1 yıllık beleş nitro veriyor ve siz onu virüs zannedip almıyorsunuz.
yavuz290 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 14 Ağustos 2022 #29 Jezo dedi: Virüs hocam %1 ihtimaliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey imkansız değildir üstat, belki iyi niyetli bir hackerdir.
Jezo dedi: Virüs hocam %1 ihtimaliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey imkansız değildir üstat, belki iyi niyetli bir hackerdir.
O Ozanyalcin973 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #30 munzay dedi: Steam kullanmıyorsa bassın yani. Genişletmek için tıkla... Ben öyle birşey mi dedim arkadaşım tabiki basmasın ne gergin milletiz ya.
munzay dedi: Steam kullanmıyorsa bassın yani. Genişletmek için tıkla... Ben öyle birşey mi dedim arkadaşım tabiki basmasın ne gergin milletiz ya.