Gelen SMS mesajı dava ile mi alakalı?

kopkeliekmek

Hectopat
Öncelikle söylüyorum. Bir fikri olan yazsın. Konuyla ilgili fikri olmayanlar yazmasın. Bugün böyle bir mesaj aldım. İsim kısmında a. Yazıyor yanında soyadı var. A. Yazan kısaltma. İsim kısmını blurladım. Karaladığım yerde 850'li numara var. Bunun olayı nedir? Herhangi bir uyarı vs. almadım ben. e-Devlet'te bir yere mi bakmam gerek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240806_123515_Messages.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 101

Özel SMS boomber denilen 13 yaşındaki çocukların kullandığı araç ile atılan mesaj gibi geldi bana. Ayrıca yazıda zaten hata ile dolu. Önceden bir davanız falan var mıydı?

Özel SMS boomber denilen 13 yaşındaki çocukların kullandığı araç ile atılan mesaj gibi geldi bana. Ayrıca yazıda zaten hata ile dolu. Önceden bir davanız falan var mıydı?
Hayır 17 yaşındayım. Konsol satıyorum kendi halimde. Onla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

SMS boomber rastgele sitelerde SMS doğrulama kodu göndererek yapılır bunun SMS boomberle alakası yok.

SMS boomber rastgele sitelerde SMS doğrulama kodu göndererek yapılır bunun SMS boomberle alakası yok.

Özel SMS boomber denilen bir şey var ve hedefe özel SMS ( istediğiniz mesajı) gönderebiliyorsunuz. Böyle bir ihtimal yüksek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…