A amasyalıstrabon Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Selam arkadaşlar, böyle SMS geliyor haftada bir farklı isimlerde lakin hepsinde bir link atıyorlar bu şekilde gelen bir SMS var mı size ne olabilir? Dosya Ekleri IMG_1235.jpeg 39 KB · Görüntüleme: 232 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2024
Selam arkadaşlar, böyle SMS geliyor haftada bir farklı isimlerde lakin hepsinde bir link atıyorlar bu şekilde gelen bir SMS var mı size ne olabilir?
B bthn_murat Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #2 Hocam e-Devlet şifrenizi çalmaya çalışıyorlar itibar etmeyiniz siteye girip rastgele sayılara basarak e-Devlet girişi yaptım sakın kendi bilgilerinizi yazmayın
Hocam e-Devlet şifrenizi çalmaya çalışıyorlar itibar etmeyiniz siteye girip rastgele sayılara basarak e-Devlet girişi yaptım sakın kendi bilgilerinizi yazmayın
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Aralık 2024 #3 Çok çok basit bir oltalama tuzağı tıklayınca e-Devlet girişi istiyor şifrenizi ve TC nizi çalmak için. Tıklasanız bir şey olmaz bilgi vermeyin yeter.
Çok çok basit bir oltalama tuzağı tıklayınca e-Devlet girişi istiyor şifrenizi ve TC nizi çalmak için. Tıklasanız bir şey olmaz bilgi vermeyin yeter.
A amasyalıstrabon Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 bthn_murat dedi: Hocam e-Devlet şifrenizi çalmaya çalışıyorlar itibar etmeyiniz siteye girip rastgele sayılara basarak e-Devlet girişi yaptım sakın kendi bilgilerinizi yazmayın Genişletmek için tıkla... Sizede mi bu aynı mesaj geldi?
bthn_murat dedi: Hocam e-Devlet şifrenizi çalmaya çalışıyorlar itibar etmeyiniz siteye girip rastgele sayılara basarak e-Devlet girişi yaptım sakın kendi bilgilerinizi yazmayın Genişletmek için tıkla... Sizede mi bu aynı mesaj geldi?
B bthn_murat Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #5 amasyalıstrabon dedi: Size de mi bu aynı mesaj geldi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam attığınız fotoğraftaki linke giriş yaptım sadece.
amasyalıstrabon dedi: Size de mi bu aynı mesaj geldi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam attığınız fotoğraftaki linke giriş yaptım sadece.
A amasyalıstrabon Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 bthn_murat dedi: Hayır hocam attığınız fotoğraftaki linke giriş yaptım sadece. Genişletmek için tıkla... Eyvallah bende bir işlem yapmadım tedirgin oldum.
bthn_murat dedi: Hayır hocam attığınız fotoğraftaki linke giriş yaptım sadece. Genişletmek için tıkla... Eyvallah bende bir işlem yapmadım tedirgin oldum.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #7 Şu dolandırıcı ve kumar mesajlarına bir türlü çözüm bulamadılar. Günde bin tane geliyor. Tıklamayın.
kivilioralet Zeptopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #8 amasyalıstrabon dedi: Selam arkadaşlar, böyle SMS geliyor haftada bir farklı isimlerde lakin hepsinde bir link atıyorlar bu şekilde gelen bir SMS var mı size ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bana da geldi.
amasyalıstrabon dedi: Selam arkadaşlar, böyle SMS geliyor haftada bir farklı isimlerde lakin hepsinde bir link atıyorlar bu şekilde gelen bir SMS var mı size ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bana da geldi.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 28 Aralık 2024 #9 Oltalama mesaj, ciddiye almayın. Hakkınızda dava ya da icra dosyası açılmışsa bunu e-Devlet sisteminden sorgulayabiliyorsunuz.
Oltalama mesaj, ciddiye almayın. Hakkınızda dava ya da icra dosyası açılmışsa bunu e-Devlet sisteminden sorgulayabiliyorsunuz.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.635 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #10 Oltama mesajı evet ama gönderen adında suyad yazıyor ve gönderen adını seçmek için BTK'ya başvuru yapmanız gerekiyor. Çok düşükde olsa oltalama olmama ihtimali var linke bakmadim.
Oltama mesajı evet ama gönderen adında suyad yazıyor ve gönderen adını seçmek için BTK'ya başvuru yapmanız gerekiyor. Çok düşükde olsa oltalama olmama ihtimali var linke bakmadim.