Aşkın Bal
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- @askinbal34
Merhaba arkadaşlar,
Acer aspire 5737z marka laptopum var kaç sene önce aldım 6 sene oluyor neredeyse gelin bunu beraber restore edelim.
Sorunları
Yapmak istediklerim
Bilgisayarı şuan görseniz ölü dersiniz o derece garip durumda, ama genede çalışıyor. Bazı arkadaşlar soracaktır sarj soketi yoksa nasıl çalışıyor ana karttan dışarı kablo çekip takıp çıkartılabilen bir sistem geliştirdim
Sizden tek istediğimi
- Hangi ekran kartı ana kartıma uyar Nvidia geforce 9400m g paylaşımlı var üzerinde,
- RAM 4 gb + 4gb = 8gb yapmak istiyorum DDR3 hangi ram markasını tavsiye edersiniz,
- Gerçekten soğutabilen bir laptop soğutucusu önermenizi istiyorum.
Neden bu kadar önem veriyorsun at çöpe yenisini al dersiniz ki cevabım şu olacaktır benim 2. bilgisayarım bu ve bundan öncekinide restore edip kullanmıştım. O küçük yaşımda bu bilgisayarın başına gelmeyen kalmadı ama beni yarı yolda bırakmadı
Aşık olduğum kızı bile bu bilgisayardan bulup konuştum çıktım ayrıldım filan anısı çok fazla. Kaç kez yataktan kalkarken fırlayıp yere düştü. Kaç kez kulah dondurma düşürdüm üstüne, Vista şekilde geldi xp yaptım sonra vista, w7, w8, pardus, w8, iatkos yüklü şuanda da. Gelin yardımcı olun bana 
ANA KART RESMİ
Acer aspire 5737z marka laptopum var kaç sene önce aldım 6 sene oluyor neredeyse gelin bunu beraber restore edelim.
Sorunları
- Sarj soketi yok.
- Bataryası bitik.
- DVD Rw bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.
Yapmak istediklerim
- Sarj soketi takmak
- Batarya almak
- Ram yükseltmek
- Ekran kartı yükseltmek
- Mac yüklemek
Bilgisayarı şuan görseniz ölü dersiniz o derece garip durumda, ama genede çalışıyor. Bazı arkadaşlar soracaktır sarj soketi yoksa nasıl çalışıyor ana karttan dışarı kablo çekip takıp çıkartılabilen bir sistem geliştirdim
- Hangi ekran kartı ana kartıma uyar Nvidia geforce 9400m g paylaşımlı var üzerinde,
- RAM 4 gb + 4gb = 8gb yapmak istiyorum DDR3 hangi ram markasını tavsiye edersiniz,
- Gerçekten soğutabilen bir laptop soğutucusu önermenizi istiyorum.
Neden bu kadar önem veriyorsun at çöpe yenisini al dersiniz ki cevabım şu olacaktır benim 2. bilgisayarım bu ve bundan öncekinide restore edip kullanmıştım. O küçük yaşımda bu bilgisayarın başına gelmeyen kalmadı ama beni yarı yolda bırakmadı
ANA KART RESMİ
Son düzenleyen: Moderatör: