4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 25 Mayıs 2022 #31 v1ncent dedi: Buluşmaya gelmemek gibi basit sebepler. Sürekli kavga ediyorduk zaten. Genişletmek için tıkla... Sen daha iyilerine layıksın o7.
v1ncent dedi: Buluşmaya gelmemek gibi basit sebepler. Sürekli kavga ediyorduk zaten. Genişletmek için tıkla... Sen daha iyilerine layıksın o7.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 25 Mayıs 2022 #32 v1ncent dedi: Buluşmaya gelmemek gibi basit sebepler. Sürekli kavga ediyorduk zaten. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
v1ncent dedi: Buluşmaya gelmemek gibi basit sebepler. Sürekli kavga ediyorduk zaten. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 25 Mayıs 2022 #33 470878 dedi: Hocam, ona karşı bir ilgi kalmadı bende. Sadece dikkatimi çeken şeyler yapıp beni izliyor ve bende bundan rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... Git ona deki sürekli beni gözetliyorsun. Yoksa bana aşık mısın eğer aşık değilsen beni takip etmeyi bırakabilirsin de uzaklaşır senden.
470878 dedi: Hocam, ona karşı bir ilgi kalmadı bende. Sadece dikkatimi çeken şeyler yapıp beni izliyor ve bende bundan rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... Git ona deki sürekli beni gözetliyorsun. Yoksa bana aşık mısın eğer aşık değilsen beni takip etmeyi bırakabilirsin de uzaklaşır senden.
Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 304 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #34 v1ncent dedi: Buluşmaya gelmemek gibi basit sebepler. Sürekli kavga ediyorduk zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kızın gideceği varmış. Takma. Bedeni senle olan birinin aklı başka yerde ise yapacak bir şey yoktur.
v1ncent dedi: Buluşmaya gelmemek gibi basit sebepler. Sürekli kavga ediyorduk zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam kızın gideceği varmış. Takma. Bedeni senle olan birinin aklı başka yerde ise yapacak bir şey yoktur.
Muofer Femtopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 25 Mayıs 2022 #35 Hank J Wimbleton dedi: Ne durumunu hocam? Genişletmek için tıkla... Profilimdeki en son mesajı okuyun.
Hank J Wimbleton dedi: Ne durumunu hocam? Genişletmek için tıkla... Profilimdeki en son mesajı okuyun.
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 25 Mayıs 2022 #36 377619 dedi: Seni aşağılayanı sende aşağıla, acıma kız diye çekinme kaybedeceğin bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bir kere onları tersledim diye tutanak yiyordum. Onlara bulaşmıyorum en iyisi.
377619 dedi: Seni aşağılayanı sende aşağıla, acıma kız diye çekinme kaybedeceğin bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten bir kere onları tersledim diye tutanak yiyordum. Onlara bulaşmıyorum en iyisi.
S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #37 470878 dedi: Barbology dedi: Denemelerde o civar geziyor. Ama istemeden yapıuorum yani. Motivasyonum bitti. Geçmiş olsum sizin bir şeyyiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Denemelerde istemeden 470 yapmanın förmülünü verir misin? Ben 430-440 yapıyorum.
470878 dedi: Barbology dedi: Denemelerde o civar geziyor. Ama istemeden yapıuorum yani. Motivasyonum bitti. Geçmiş olsum sizin bir şeyyiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Denemelerde istemeden 470 yapmanın förmülünü verir misin? Ben 430-440 yapıyorum.
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 25 Mayıs 2022 #38 Barbology dedi: Benim sıkıntımda 1 hafta sonra LGS'ye gireceğim ama motivasyonum iyice düştü. Puan hala 470 üstü ama istek yok. Genişletmek için tıkla... Şöyle düşün 1 hafta sonra hep geziceğim eğleneceğim arkadaşlarımla gezeceğim ailemle vakit geçireceğim diye ben öyle yapmıştım.
Barbology dedi: Benim sıkıntımda 1 hafta sonra LGS'ye gireceğim ama motivasyonum iyice düştü. Puan hala 470 üstü ama istek yok. Genişletmek için tıkla... Şöyle düşün 1 hafta sonra hep geziceğim eğleneceğim arkadaşlarımla gezeceğim ailemle vakit geçireceğim diye ben öyle yapmıştım.
S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #39 470878 dedi: Hocam diğer kızlar beni takmıyor bile. Sürekli benle alay ediyorlar aşağılıyorlar, çok sıkıcılar. Genişletmek için tıkla... Ne diyorlar mesela ? Isaac N3wton dedi: Şöyle düşün 1 hafta sonra hep geziceğim eğleneceğim arkadaşlarımla gezeceğim ailemle vakit geçireceğim diye ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sonuç ?
470878 dedi: Hocam diğer kızlar beni takmıyor bile. Sürekli benle alay ediyorlar aşağılıyorlar, çok sıkıcılar. Genişletmek için tıkla... Ne diyorlar mesela ? Isaac N3wton dedi: Şöyle düşün 1 hafta sonra hep geziceğim eğleneceğim arkadaşlarımla gezeceğim ailemle vakit geçireceğim diye ben öyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sonuç ?
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Mayıs 2022 #40 470878 dedi: Hocam zaten bir kere onları tersledim diye tutanak yiyordum. Onlara bulaşmıyorum en iyisi. Genişletmek için tıkla... Nasıl tersledin?
470878 dedi: Hocam zaten bir kere onları tersledim diye tutanak yiyordum. Onlara bulaşmıyorum en iyisi. Genişletmek için tıkla... Nasıl tersledin?