Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 27 Ocak 2021 #182 Yeni link oynamak isteyen varsa: Correspondence Chess • Anon. vs Anon. Anon. played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Anon. resigned after 13 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org
Yeni link oynamak isteyen varsa: Correspondence Chess • Anon. vs Anon. Anon. played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Anon. resigned after 13 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #183 Hile yapmadan oynayacak varsa: Blitz (5+3) rated Chess • Challenge from Mr_Pratik (1177)
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 27 Ocak 2021 #184 @Pratzkaa diğer maçlar açık olduğu için uyarı vermiş. İzlediğim maçlar yüzünden. Bir daha gel istersen?
@Pratzkaa diğer maçlar açık olduğu için uyarı vermiş. İzlediğim maçlar yüzünden. Bir daha gel istersen?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Ocak 2021 #185 Dümdüz dedi: Yeni link oynamak isteyen varsa: Correspondence Chess • Anon. vs Anon. Anon. played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Anon. resigned after 13 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/channel/UCh3EoSfbgqXYjRUVy1mkRYw Satranç Analizleri Merhaba Satrançseverler, ben Furkan.Kanalımda gerek geçmiş klasik oyunlar olsun,gerekse güncel turnuvalar olsun analizler yapmaya çalışıyorum.Olduğunca bütün... www.youtube.com Şimdi bittiniz siz çıkmaz ayın son çarşambası gelip sizleri bitireceğim!
Dümdüz dedi: Yeni link oynamak isteyen varsa: Correspondence Chess • Anon. vs Anon. Anon. played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Anon. resigned after 13 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/channel/UCh3EoSfbgqXYjRUVy1mkRYw Satranç Analizleri Merhaba Satrançseverler, ben Furkan.Kanalımda gerek geçmiş klasik oyunlar olsun,gerekse güncel turnuvalar olsun analizler yapmaya çalışıyorum.Olduğunca bütün... www.youtube.com Şimdi bittiniz siz çıkmaz ayın son çarşambası gelip sizleri bitireceğim!
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #186 326001 dedi: @Pratzkaa diğer maçlar açık olduğu için uyarı vermiş. İzlediğim maçlar yüzünden. Bir daha gel istersen? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam.
326001 dedi: @Pratzkaa diğer maçlar açık olduğu için uyarı vermiş. İzlediğim maçlar yüzünden. Bir daha gel istersen? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 27 Ocak 2021 #187 Pratzkaa dedi: Tabii hocam. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım bir olay var ama. Diğer maçlar arkamda açık. İzlediğim maçlar. Tek sende uyarı verdi. Ben ilk sen çıktın zannettim
Pratzkaa dedi: Tabii hocam. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım bir olay var ama. Diğer maçlar arkamda açık. İzlediğim maçlar. Tek sende uyarı verdi. Ben ilk sen çıktın zannettim
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #188 326001 dedi: Anlamadığım bir olay var ama. Diğer maçlar arkamda açık. İzlediğim maçlar. Tek sende uyarı verdi. Ben ilk sen çıktın zannettim Genişletmek için tıkla... Şu an davet oluşturamıyorum siz oluşturur musunuz?
326001 dedi: Anlamadığım bir olay var ama. Diğer maçlar arkamda açık. İzlediğim maçlar. Tek sende uyarı verdi. Ben ilk sen çıktın zannettim Genişletmek için tıkla... Şu an davet oluşturamıyorum siz oluşturur musunuz?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Ocak 2021 #189 1 ay sonra görüşürüz.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #190 Benimle de oynamak isteyen var mı? Süre en az 10 dakika olursa sevinirim malum çok düşünen biriyimdir .
Benimle de oynamak isteyen var mı? Süre en az 10 dakika olursa sevinirim malum çok düşünen biriyimdir .