ilkayzkn Decapat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Ocak 2021 #321 Gelmek isteyen varsa Correspondence casual Chess • Challenge from FiRsTMooNN (1500?)
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #322 Bu konu hiç kapanmayacak herhalde, 300 sayfa olur. Login to Your Chess Account Login to your Chess.com account. Forgot your password? We can help recover your account so you can continue enjoying chess games, puzzles, and more. www.chess.com
Bu konu hiç kapanmayacak herhalde, 300 sayfa olur. Login to Your Chess Account Login to your Chess.com account. Forgot your password? We can help recover your account so you can continue enjoying chess games, puzzles, and more. www.chess.com
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #323 Gelin, bunu siz istediniz. Hahahaha Correspondence Chess • Anon. vs Anon. Anon. played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Anon. won by checkmate after 25 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org
Gelin, bunu siz istediniz. Hahahaha Correspondence Chess • Anon. vs Anon. Anon. played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Anon. won by checkmate after 25 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #324 Birisi geldi çıktı. Neden? Kaçmayın ya.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #325 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Birisi geldi çıktı. Neden? Kaçmayın ya. Genişletmek için tıkla... Siz gelin benim oyunuma.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Birisi geldi çıktı. Neden? Kaçmayın ya. Genişletmek için tıkla... Siz gelin benim oyunuma.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 29 Ocak 2021 #326 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Birisi geldi çıktı. Neden? Kaçmayın ya. Genişletmek için tıkla... Ben geldim ama yemek geldi yemek yediğim için çıktım.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Birisi geldi çıktı. Neden? Kaçmayın ya. Genişletmek için tıkla... Ben geldim ama yemek geldi yemek yediğim için çıktım.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #327 Mercheng dedi: Ben geldim ama yemek geldi yemek yediğim için çıktım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam, rövanş atın ayıp olmasın.
Mercheng dedi: Ben geldim ama yemek geldi yemek yediğim için çıktım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam, rövanş atın ayıp olmasın.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #328 Mercheng dedi: Ben geldim ama yemek geldi yemek yediğim için çıktım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun, sıkıntı değil. Şakasına öyle diyorum yoksa niye kaçasın? fatihylmzz dedi: Afiyet olsun hocam, rövanş atın ayıp olmasın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben korktum zaten, adam iyi oynuyor.
Mercheng dedi: Ben geldim ama yemek geldi yemek yediğim için çıktım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun, sıkıntı değil. Şakasına öyle diyorum yoksa niye kaçasın? fatihylmzz dedi: Afiyet olsun hocam, rövanş atın ayıp olmasın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben korktum zaten, adam iyi oynuyor.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 29 Ocak 2021 #329 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Afiyet olsun, sıkıntı değil. Şakasına öyle diyorum yoksa niye kaçasın? Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam ne güzel atını yiyecektim ama kısmet değilmiş.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Afiyet olsun, sıkıntı değil. Şakasına öyle diyorum yoksa niye kaçasın? Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam ne güzel atını yiyecektim ama kısmet değilmiş.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #330 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Afiyet olsun, sıkıntı değil. Şakasına öyle diyorum yoksa niye kaçasın? Yok hocam ben korktum zaten, adam iyi oynuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman benle oynasın @Mercheng
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Afiyet olsun, sıkıntı değil. Şakasına öyle diyorum yoksa niye kaçasın? Yok hocam ben korktum zaten, adam iyi oynuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman benle oynasın @Mercheng