Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 7 Şubat 2021 #441 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Acaba yanda hangi şarkıyı açsam tam olur? Genişletmek için tıkla... İyi maçtı hocam. Birisi maçı izliyordu galiba.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Acaba yanda hangi şarkıyı açsam tam olur? Genişletmek için tıkla... İyi maçtı hocam. Birisi maçı izliyordu galiba.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #442 Cingöz Recai dedi: İyi maçtı hocam. Birisi maçı izliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Güzel oynadım ama buradan kör gözümü. O kadar düşündüm baktım orayı görmedim.
Cingöz Recai dedi: İyi maçtı hocam. Birisi maçı izliyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Güzel oynadım ama buradan kör gözümü. O kadar düşündüm baktım orayı görmedim.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 7 Şubat 2021 #443 Oynamak isteyen varsa etiketlerin link atayım. SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Güzel oynadım ama buradan kör gözümü. O kadar düşündüm baktım orayı görmedim. Genişletmek için tıkla... Şarkı bozuktur.
Oynamak isteyen varsa etiketlerin link atayım. SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Güzel oynadım ama buradan kör gözümü. O kadar düşündüm baktım orayı görmedim. Genişletmek için tıkla... Şarkı bozuktur.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #444 Cingöz Recai dedi: Oynamak isteyen varsa etiketlerin link atayım. Şarkı bozuktur. Genişletmek için tıkla... Müslüm Gürses dinlenmez satranç yanında kemanlar kafa yapıyor.
Cingöz Recai dedi: Oynamak isteyen varsa etiketlerin link atayım. Şarkı bozuktur. Genişletmek için tıkla... Müslüm Gürses dinlenmez satranç yanında kemanlar kafa yapıyor.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Şubat 2021 #445 Şimdi oynardım da uzaktan eğitimden kalan beynim satranç oynamaya yetmez.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 7 Şubat 2021 #446 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Müslüm Gürses dinlenmez satranç yanında kemanlar kafa yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ah o yankı sanki dağda çalıyorlar.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Müslüm Gürses dinlenmez satranç yanında kemanlar kafa yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ah o yankı sanki dağda çalıyorlar.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #447 Cingöz Recai dedi: Ah o yankı sanki dağda çalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok doğru sahne kalitesi berbat ama yılına göre harika işte. HD 206 V2 ile dinliyorum kafalar uçak.
Cingöz Recai dedi: Ah o yankı sanki dağda çalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok doğru sahne kalitesi berbat ama yılına göre harika işte. HD 206 V2 ile dinliyorum kafalar uçak.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #448 @Cingöz Recai hocam gelin bir daha atalım.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 7 Şubat 2021 #449 Emrella dedi: @Cingöz Recai hocam gelin bir daha atalım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam.Siz link atın. Sürprizbozan yenilen pehlivan güreşe doymaz
Emrella dedi: @Cingöz Recai hocam gelin bir daha atalım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam.Siz link atın. Sürprizbozan yenilen pehlivan güreşe doymaz
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #450 Cingöz Recai dedi: Olur hocam.Siz link atın. Sürprizbozan yenilen pehlivan güreşe doymaz Genişletmek için tıkla... Correspondence Chess • Emrella vs Anon. Emrella (1500?) played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Emrella resigned after 54 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org
Cingöz Recai dedi: Olur hocam.Siz link atın. Sürprizbozan yenilen pehlivan güreşe doymaz Genişletmek için tıkla... Correspondence Chess • Emrella vs Anon. Emrella (1500?) played Anon. in a casual Correspondence game of chess. Emrella resigned after 54 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game! lichess.org