Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Maddi gelir etmek için GO mu Flutter mi? Hangi dili seçmem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #2 Biri frontend biri backend. İkisinide daha önce hiç kullanmadım. Eğer maddi gelir bakış açın kısa vadeli ise daha mantıklı düşünmen gerekiyor. Uzun vade de ise flutter gibi gözüküyor. Söylentilere göre mobil alanda güzel işler çıkartıyormuş.
Biri frontend biri backend. İkisinide daha önce hiç kullanmadım. Eğer maddi gelir bakış açın kısa vadeli ise daha mantıklı düşünmen gerekiyor. Uzun vade de ise flutter gibi gözüküyor. Söylentilere göre mobil alanda güzel işler çıkartıyormuş.
KnifeRex Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #3 İnsanlar programlamayı zaten para için yapıyorlar.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #4 KnifeRex dedi: İnsanlar programlamayı zaten para için yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Programlamayı seviyorum fakat okula gideceğim için bir gelir kapısı gerekli, Maddi gelirde biraz daha teşvik edici tabiki ama.
KnifeRex dedi: İnsanlar programlamayı zaten para için yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Programlamayı seviyorum fakat okula gideceğim için bir gelir kapısı gerekli, Maddi gelirde biraz daha teşvik edici tabiki ama.
E emresudo Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 201 2 Ocak 2022 #5 Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir?
Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 2 Ocak 2022 #6 emresudo dedi: Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Ne sektörü? Okula gideceğim diyor.
emresudo dedi: Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Ne sektörü? Okula gideceğim diyor.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 2 Ocak 2022 #7 Biri Multi-Platform dev framework'ü diğeri beck-end'de kullanılan programlama dili. Ayrı kategorilerdeler, karşılaştırılamaz.
Biri Multi-Platform dev framework'ü diğeri beck-end'de kullanılan programlama dili. Ayrı kategorilerdeler, karşılaştırılamaz.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #8 emresudo dedi: Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Siber güvenlik'te işime yaramasını istiyorum, Fakat siber güvenliğin ağ tarafında olmak istiyorum, Sanırım GO dilini seçmem gerekiyor. Unturned dedi: Biri Multi-Platform dev framework'ü diğeri beck-end'de kullanılan programlama dili. Ayrı kategorilerdeler, karşılaştırılamaz. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırıla bilir mesala html + css : 500 js + html : 800 gibi düşünerek yaptımda. 296181 dedi: Ne sektörü? Okula gideceğim diyor. Genişletmek için tıkla... Sektör siber güvenlik fakat yurt dışında okula gideceğim için ek bir gelir kaynağı olmasını istiyorum.
emresudo dedi: Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... Siber güvenlik'te işime yaramasını istiyorum, Fakat siber güvenliğin ağ tarafında olmak istiyorum, Sanırım GO dilini seçmem gerekiyor. Unturned dedi: Biri Multi-Platform dev framework'ü diğeri beck-end'de kullanılan programlama dili. Ayrı kategorilerdeler, karşılaştırılamaz. Genişletmek için tıkla... Karşılaştırıla bilir mesala html + css : 500 js + html : 800 gibi düşünerek yaptımda. 296181 dedi: Ne sektörü? Okula gideceğim diyor. Genişletmek için tıkla... Sektör siber güvenlik fakat yurt dışında okula gideceğim için ek bir gelir kaynağı olmasını istiyorum.