Programlamayı seviyorum fakat okula gideceğim için bir gelir kapısı gerekli, Maddi gelirde biraz daha teşvik edici tabiki ama.İnsanlar programlamayı zaten para için yapıyorlar.
Ne sektörü? Okula gideceğim diyor.Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir?
Siber güvenlik'te işime yaramasını istiyorum, Fakat siber güvenliğin ağ tarafında olmak istiyorum, Sanırım GO dilini seçmem gerekiyor.Go ile Flutter arasında bir seçim yapılması gerekmez genelde. İkisininde hizmet ettiği alanlar çok farklı. Sizin sektördeki alanınız tam olarak nedir?
Karşılaştırıla bilir mesalaBiri Multi-Platform dev framework'ü diğeri beck-end'de kullanılan programlama dili. Ayrı kategorilerdeler, karşılaştırılamaz.
Sektör siber güvenlik fakat yurt dışında okula gideceğim için ek bir gelir kaynağı olmasını istiyorum.Ne sektörü? Okula gideceğim diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.