Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Şubat 2021 #11 legend5484 dedi: Sunucumun kurulumuna yardımcı olmak istiyor Discord. Sunucum birkaç arkadaş için mi yoksa daha büyük bir topluluk için mi? Genişletmek için tıkla... YouTuber olduğunuzdan sadece arkadaşlarınıza değil daha fazla kişiye hitap edersiniz diye düşünüyorum, bu yüzden daha büyük bir topluluk olabilir.
legend5484 dedi: Sunucumun kurulumuna yardımcı olmak istiyor Discord. Sunucum birkaç arkadaş için mi yoksa daha büyük bir topluluk için mi? Genişletmek için tıkla... YouTuber olduğunuzdan sadece arkadaşlarınıza değil daha fazla kişiye hitap edersiniz diye düşünüyorum, bu yüzden daha büyük bir topluluk olabilir.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 26 Şubat 2021 #12 legend5484 dedi: Sunucumun kurulumuna yardımcı olmak istiyor Discord. Sunucum birkaç arkadaş için mi yoksa daha büyük bir topluluk için mi? Genişletmek için tıkla... Eğer bir çok kitleye seslenecekseniz büyük bir topluluk içini seçin.
legend5484 dedi: Sunucumun kurulumuna yardımcı olmak istiyor Discord. Sunucum birkaç arkadaş için mi yoksa daha büyük bir topluluk için mi? Genişletmek için tıkla... Eğer bir çok kitleye seslenecekseniz büyük bir topluluk içini seçin.
legend5484 Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 248 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2021 #13 403329 dedi: Eğer birçok kitleye seslenecekseniz büyük bir topluluk içini seçin. Genişletmek için tıkla... Ben büyük bir topluluk seçtim. Teşekkürler. Serendipity dedi: YouTuber olduğunuzdan sadece arkadaşlarınıza değil daha fazla kişiye hitap edersiniz diye düşünüyorum, bu yüzden daha büyük bir topluluk olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
403329 dedi: Eğer birçok kitleye seslenecekseniz büyük bir topluluk içini seçin. Genişletmek için tıkla... Ben büyük bir topluluk seçtim. Teşekkürler. Serendipity dedi: YouTuber olduğunuzdan sadece arkadaşlarınıza değil daha fazla kişiye hitap edersiniz diye düşünüyorum, bu yüzden daha büyük bir topluluk olabilir. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.