Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar gelişmiş seçenekler kısmında bilgisayarı sıfırla ayarı gelmiyor. 1 kere sıfırlamıştım şu an gözükmüyor sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
Arkadaşlar gelişmiş seçenekler kısmında bilgisayarı sıfırla ayarı gelmiyor. 1 kere sıfırlamıştım şu an gözükmüyor sebebi ne olabilir?
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 Hocam flash bellek ile format atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #3 bbnoS dedi: Hocam flash bellek ile format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde flash yok önceden buradan bulut yükleme ile yapmıştım ama başka bir yolu var mıdır hocam. Darkknes dedi: Elimde flash yok önceden buradan bulut yükleme ile yapmıştım ama başka bir yolu var mıdır hocam. Genişletmek için tıkla... Buradaki bir ayardan yapılabilir mi? Dosya Ekleri IMG_20221204_152056.jpg 104 KB · Görüntüleme: 76 Son düzenleme: 4 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Hocam flash bellek ile format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Elimde flash yok önceden buradan bulut yükleme ile yapmıştım ama başka bir yolu var mıdır hocam. Darkknes dedi: Elimde flash yok önceden buradan bulut yükleme ile yapmıştım ama başka bir yolu var mıdır hocam. Genişletmek için tıkla... Buradaki bir ayardan yapılabilir mi?
baicou Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2023 #4 Darkknes dedi: Arkadaşlar gelişmiş seçenekler kısmında bilgisayarı sıfırla ayarı gelmiyor. 1 kere sıfırlamıştım şu an gözükmüyor sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 1592994 Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, sorununuzu çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
Darkknes dedi: Arkadaşlar gelişmiş seçenekler kısmında bilgisayarı sıfırla ayarı gelmiyor. 1 kere sıfırlamıştım şu an gözükmüyor sebebi ne olabilir? Eki Görüntüle 1592994 Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, sorununuzu çözdünüz mü?