Gelişmiş seçeneklere girememek

L2Efe02

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
Nvdia RTX 3060
İşlemci
Amd Ryzen 5 5500
Shift'e basmayı denedim. F8 denedim ama bir türlü olmuyor. Acaba ne yapabilirim?

Shift'e basmayı denedim. F8 denedim ama bir türlü olmuyor. Acaba ne yapabilirim?

Shift'e basılı tutarken bilgisayarı yeniden başlatacaksınız. Sanırsam 1 kez Shift'e basınca bir etki etmiyor. Yanlışım varsa düzeltin ama bir seçenek daha vardı bilgisayarı birkaç kez kapa aç yapınca gelişmiş seçenekler ekranına giriyordu.

Windows+pause tuşuna basın biraz aşağı kaydırın, gelişmiş sistem ayarlarının orada olması lazım.

Merhaba ben bir şey fark ettim sizle paylaşayım. Benim bilgisayar son 1 haftadır açılırken. Scanned and repaired ve to skip the press C bir şey diyor acaba onunla alakalı olabilir mi?

Merhaba ben bir şey fark ettim sizle paylaşayım. Benim bilgisayar son 1 haftadır açılırken. Scanned and repaired ve to skip the press C bir şey diyor acaba onunla alakalı olabilir mi?

Burada çözümü var, komutları tek tek deneyin. İlk olarak, "sfc /scannow" komutunu girin hatayı düzelttiyse bla bla repaired şeklinde bir mesaj göreceksiniz, sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Baktınız hala devam ediyor bu komutu girin "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth", hatanın düzeltildiğiyle ilgili bir mesaj alacaksınızdır yine. Baktınız yine devam ediyor en son "chkdsk /v /f /r C:" Bu komutu girin, ardından size bir soru soracak kabul etmek için "Y" yazıp enterlayın. En sonda sistemi yeniden başlatmak içinde "Shutdown /r" komutunu girin, sorununuz büyük ihtimal çözülmüş olacaktır. (CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra buradaki komutları uygulayın.)

Son düzenleme:

Oraya girince siyah kalıyor ekran.

Yapabileceğimiz bir şey yok.

Sağ olun elimi açtım Allah'a dua ettim oldu. Teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…