Gelişmiş video editine nereden başlamalıyım?

emreyılmaz8

Kilopat
Ben video editi yapayı seviyorum Movavi uzun süredir onu kullanıyorum ama artık hayal gücümde yapabileceğim şeyleri karşılamıyor çok az seçenek var. Böyle daha çok seçeneği olan daha gelişmiş video editleri yapmak için öneriniz?

En iyisi Adobe ama "Movavi'den daha iyi olsa yeterli ve ücretsiz olsun" diyorsan Shotcut.

Premier + After Effects öneririm.

Premiere Pro'dan başlayı After Effects'den profosyonele geçebilirsin Premiere Pro biraz daha basit ücretli ve ücretsiz kursları bulunuyor istersen ilk ücretsiz kursları izleyip tabanını oluşturup daha sonra ücretli kursları alıp daha kolay anlayıp akıcı bir şekilde edit yapabilirsiniz eğer gerçekten profesyonel yapmak istiyorsan hiç Movavi tarzı uygulamalara girme onlar daha çok basit kalabiliyor o tarz programlar daha çok YouTuber'ların kendi videosunu basit düzeyde editlemesinde kullanılıyor.

Şimdi satın aldım premiere proyu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Youtubedan bunu izliyorum var mı kurs önerisi?

Bu videodan sonra uzun videoyu izle bu video ile temelini at sonra aşağıdaki oynatma listesini izle paran varsa Udemy'den Kurs'ta alabilirsin ama şu anlık ücretsiz eğitimler yeterli olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…