Geliştiriciler için iş bulma siteleri var mı?

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben kendim HTML ve CSS konusunda fena sayılmam. Aynı zamanda PHP öğrenmeye de 2018 yılında başladım. Ben bu işten para kazanmak istiyorum. İnternet üzerinden bu tarz işler bulmak istiyorum. Yani geliştiriciler için iş bulma siteleri diyebiliriz. Bu tarz siteler bilen varsa, yorumlarda belirtebilir mi?

Yanlış hatırlamıyorsam r10 diye bir site vardı. Bu sitede WEB tasarımdan tut, ücretli editörlüğe kadar ilanlar olması gerek.

Gerisi sende inceleyip öğrenebilirsin. Freelencer çalışmak nedir ne değildir onları Youtube'dan veya başka yerlerden araştır. Mantık şu mesela photoshopla reklamcıların yaptığı işleri yapıyorsun logo tasarlama broşür afiş gibi birşeyler yapıyorsun oraya kayıt oluyorsun vs. ve sana teklif veriyorlar sende yapıyorsun para bir hesaba yatıyor. Freelence çalışmak arayacağın başlık bu.

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam r10 diye bir site vardı. Bu sitede WEB tasarımdan tut, ücretli editörlüğe kadar ilanlar olması gerek.
Maalesef. Çünkü davetiye kodu istiyor ve aynı zamanda siteye yalnız Türkiyenin TC Kimlik numarası ile kayıt olabiliyoruz. Ben Azerbeycanda yaşıyorum.
Teşekkür ederim hocam. Ama birşey soracağım. Yabancı sitelerde yapmak istersem peki?
Mesela ben istiyorum ki, yabancılarla çalışayım ve hem de İngilizcemi geliştirmiş olurum. Yarın gün olur ve şirket tarafından davet ederler. Gidip Amerikada çalışırım falan. Ben bunu da düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…