Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Oyun

Bu konu neden bu kadar uzadı. Tamam arkadaş başlığa "Bana göre" eklemeyi unutmuş. Olabilir yani şeytan taşlar gibi davranıyorsunuz ? Arkadaş cevaplarında zaten belirtiyor "Bana göre" diye.

Son olarak yazayım ve konudan uzaklaşayım.

"Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun" adı altında başlık atılıyor ise içerisinde sizin sevmediğiniz ama dünyaca kabullenilmiş oyunlar olmak zorundadır. Başlığa göre birisi x oyun iyidir dediğinde sizin laf söylemeniz açıkçası saçma olur. Yorumu yapan kişi içinde o oyun onun için en iyi oyun olabilir.

Burada üzerine gitmeyi istemiyorum açıklık getirmek istiyorum. Yapılan bir hata var ise kabul etmek gerekir. Düzeltmek ya da hatasını da kabullenmek bir erdemdir.

Kişilerin kızdığı nokta ise; bir foruma konu açıp siz şunu yazmayın deme durumudur. Eğer böyle bir forumda ya da ortamda konu açılıyor ise bunları kabul etmek lazım. Böyle yorum yazma deyip sonra yazanları azarlamak ile olmaz.

Özet ile "gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun" adı altında başlık atıp sadece sevdiği oyunları yazıp sonra üstüne insanlar sevdiği oyunları yazdığında bozulan ve üstüne haklı çıkmaya çalışan birisi olsa olsa çocuktur.

Sevgiler.

Not: Yeni mesajında sonra gereken işlem sadece bu. Göz ardı et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl ortada tartışma azarlama yokken listede kendi sevdiği oyunları görmediği için bozulup tartışma yaratan üstüne de başkasını çocuklukla suçlayan olsa olsa çocuktur. Başkasını yapılan yorumuma saygısızlıkla suçlayıp kendisi yorumunda saygısızlık yapan da çocuktur

Sevgiler.

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun yerine oynadığım en iyi 10 oyun yazsaydın keşke. İlk 10 a kesinlikle Mgs'İ , Final Fantasy'i , Witcher'ı ya da Gow'u oynayan biri bu oyunları koyardı.

heroes 3.
WoW.
Aoe2.
Diablo2.
Civ3.
Factorio.
Half life 1.
Quake 2.
Cities Skylines.
Dishonored 1.
XCom 1.
Winning Eleven.
Divinity 1-2.
Baldurs Gate.
Path of Exile.
Skyrim.

10 u gectim ama bunlarin hic birini eleyemedim.

dipnot: Adam niye "kendi listem" yazsin ? Boyle bir basliga bakip da, bu baslikta listelenen oyunlarin genel gecer oyun otoritelerince super objektif kriterlere gore belirlenen ve tartisilmasi teklif dahi edilemeyecek 10 basyapit oldugunu sanan mi var? Her cumlenizi "bence" ile bitirin o zaman. Gereksiz tartisma.

1- The last of us
2- The witcher 3
3- Gta 5
4- Call Of Duty 2
5- Far cry 3
6- Ac origins
7- Mafia 2
8- Rainbow Six Siege
9- Watch dogs 2
10- Batman Arkham City

Benim küçüklüğümün oyunları yeri ayrıdır.

Super Bomberman 5
Donkey Kong 64
Super Mario Serisi
Alaaddin
Red Alert 2
Age of Mytology
Gta Vice City
Call of duty 2
Fifa 2005
Cs 1.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…